Hyppää sisältöön

Hankesalkku-järjestelmän RRP-toimintojen käyttäjäkoulutus 21.9.

21.09.2022 9:30-11:00

Järjestäjä:Valtiokonttori
Paikka:

Teams

Tervetuloa mukaan Hankesalkku-järjestelmän RRP-toimintojen käyttäjäkoulutukseen. Hankesalkku on tietojärjestelmä, jota käytetään Suomen elpymis- ja palautumissuunnitelman (RRP) toimeenpanon raportoinnissa silloin, kun toimenpide on hallinnon sisäinen kehitystoimenpide, jossa ei avata rahoitushakuja. Hankesalkku-järjestelmään on lisätty uusia toiminnallisuuksia RRP-toimenpiteiden raportointia varten. Käymme koulutuksessa läpi seuraavat aiheet:

• Käyttöoikeuksien hakeminen Hankesalkun RRP-toimintoihin
• Järjestelmään kirjautuminen
• Rahoitus-, maksatus- ja edunsaajatietojen syöttäminen järjestelmään
• Tavoitetietojen raportointi
• Indikaattoritietojen raportointi

Koulutuksessa käydään myös läpi uusi toiminto, jolla vastuuministeriöt hyväksyvät tukiviranomaisten toimittamat tiedot ennen niiden raportointia Valtiokonttorille. Muilta osin koulutuksen sisältö on sama kuin elokuussa järjestetyssä käyttäjäkoulutuksessa.

Koulutus on suunnattu kaikille ministeriöiden ja tukiviranomaisten vastuuhenkilöille, jotka raportoivat RRP-toimenpiteistä Hankesalkku-järjestelmässä sekä muille elpymis- ja palautumissuunnitelman parissa työskenteleville.

Ilmoittaudu mukaan 16.9.2022 mennessä. Koulutus järjestetään Teamsissä. Liittymislinkki tilaisuuteen lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Tutustu myös

Suomen elpymis- ja palautumissuunnitelman toimeenpano seuranta -palvelu
Palvelun sivustolla Tietojärjestelmät-välilehdellä linkit tietojärjestelmiin ja niiden käyttöohjeita.

Suomen elpymis- ja palautumissuunnitelma – Miten uudistuksia ja investointeja seurataan? (eOppiva)
EU-rahoitusta myöntäville viranomaisille suunnattu koulutus, joka perehdyttää siihen, miten Suomen kansallisen suunnitelman (RRP) mukaisia rahoitushakuja avataan, ja millaisin erityisin kriteerein hakemuksia arvioidaan ja raportoidaan. Koulutuksesta saat tietoa, mitä tietoja tulee kerätä ja raportoida niistä toimenpiteistä, joiden hallintaan ja raportointiin osallistut.

Lisätiedot koulutuksesta

Miikka Pajula, erityisasiantuntija, Valtiokonttori
p. 0295 502 094
miikka.pajula@valtiokonttori.fi
Suomen elpymis- ja palautumissuunnitelman toimeenpano ja seuranta -palvelu

Ilmoittaudu mukaan 16.9.2022 mennessä

Muuta aiheeseen liittyvää