Hyppää sisältöön

Valtiokonttori kilpailuttaa Peppol ACL osoite- ja kyvykkyysrekisterin palvelutoimittajan

Valtiokonttori on Suomen Peppol-viranomainen ja vastaa Peppol-verkoston käytön edistämisestä ja koordinoinnista Suomessa. Viranomaisen tehtäviin kuuluu muun muassa rekrytoida ja tukea vaikutusalueellaan toimivia palveluntarjoajia sekä valvoa, että Peppol-palveluntarjoajat toimivat OpenPeppol-yhteisön sääntöjen mukaisesti.

Valtiokonttori on hankkimassa Peppol-viranomaiselle kansallisen, hajautetun ACL osoite- ja kyvykkyysrekisterin (ACL = Address and Capability Locator). Hajautettu osoite- ja kyvykkyysrekisteri sisältää vastaanottajien todellisen teknisen tiedonsiirtoyhteyden sekä tiedot vastaanottajan kyvykkyyksistä käsitellä eri sanomatyyppejä ja versioita.

Peppol-viranomaistoiminnon tarkoituksena on edistää myös suomalaisten organisaatioiden Peppol-osoitteiden ja kyvykkyyksien rekisteröintiä kansalliseen ACL-rekisteriin. Peppol-viranomaistoiminto edellyttää, että palveluntarjoajat vievät julkishallinnon organisaatioiden Peppol-osoitteet ja kyvykkyydet hankinnan kohteena olevaan ACL-rekisteriin.

Tarjouspyyntö on julkaistu Hanselin Cloudiassa

Tarjousaika päättyy 5.6.2023 klo 12.00.
Siirry tarjouspalveluun

Tarjouspyyntöön liittyvät yhteydenotot: kilpailutus@hansel.fi

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset