Hyppää sisältöön

Valtiokonttori kiinnostaa ammattilaisia ja opiskelijoita

Valtiokonttori sijoittui Universumin vuoden 2022 osaajatutkimuksessa jälleen sadan houkuttelevimman suomalaisen työnantajan joukkoon.

Työnantajakuvan tutkimuksen ja kehittämisen asiantuntija Universum toteuttaa vuosittain osaajatutkimukset, joilla selvitetään työnantajien houkuttelevuutta eri alojen ammattilaisten ja opiskelijoiden parissa. Valtiokonttorin sijoittui vuoden 2022 osaajatutkimuksissa sadan houkuttelevimman suomalaisen työnantajan joukkoon niin ammattilaisten kuin opiskelijoiden tutkimuksessa. Kaupallisen alan ammattilaiset näkivät Valtiokonttorin 25. houkuttelevimpana työnantajana. Kaupallisen alan opiskelijoille Valtiokonttori oli 54. kiinnostavin työpaikka.

Valtiokonttori sijoittui sadan houkuttelevimman suomalaisen työnantajan listalle niin kaupallisella, oikeustieteellisellä kuin humanistisella alalla:

  • Kaupallisen alan ammattilaiset – sijoitus #25
  • Oikeustieteellisen alan ammattilaiset – sijoitus #22
  • Humanistisen alan ammattilaiset – sijoitus #57
  • Kaupallisen alan opiskelijat – sijoitus #54
  • Oikeustieteellisen alan opiskelijat – sijoitus #45
  • Humanistisen alan opiskelijat – sijoitus #52

Valtiokonttori oli mukana Universumin sadan kiinnostavimman työnantajan ranking-listalla myös vuonna 2021. Tuolloin kaupallisen alan ammattilaiset sijoittivat Valtiokonttorin 23. sijalle ja opiskelijat sijalle 56.

Kiinnostuitko sinäkin? Tutustu Valtiokonttoriin työnantajana ja katso avoimet tehtävämme > 

Lisätietoa Universumin osaajatutkimuksista löytyy Universumin verkkosivuilta: https://universumglobal.com/fi/rankingit/

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset