Hyppää sisältöön

Valtiokonttori.fin pienkehityskierros saatiin maaliin

Olemme julkaisseet vastikään Valtiokonttori.fissä uudistuksia, joiden toteutukseen myös asiakkaamme ovat antaneet panoksensa kesällä lanseeratun asiakasraadin kautta. Uudistukset liittyvät palvelusivujemme rakenteeseen ja käytettävyyteen sekä Määräykset ja ohjeet -sivuston hakutoimintoon.

Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia niitä asiakasraatimme jäseniä, jotka vastasivat uudistuksiin liittyviin tehtäviin ja antoivat meille arvokasta palautetta kehitystyömme tueksi!

Mikä muuttui?

Palveluiden osalta suurimmat muutokset liittyvät palveluryhmäsivujen käyttöliittymään. Aiemman välilehtiin perustuneen ratkaisun sijaan palveluryhmäsivulla palveluita voi nyt suodattaa mm. kohderyhmittäin tai avainsanoilla. Toivomme tämän muutoksen selkeyttävän palveluiden hakemista, kun käyttöliittymä sivun vasempaan palstaan sijoittuvine hakutyökaluineen on nyt logiikaltaan samankaltainen sivuston muiden hakuun perustuvien sisältöjen kanssa.

Myös palvelusivuja uudistettiin hiukan selkeyttämällä välilehtinäkymää ja nostamalla asiakaspalveluiden yhteystiedot sivun alareunasta oikeaan palstaan paremmin näkyville. Palveluille luotiin myös oma koontisivunsa, jossa palvelut on nyt ryhmitelty hiukan uudella tavalla, kun aiempi ”Muut palvelut” -palveluryhmä purettiin ja sen alla olleet palvelut saivat omat ”kotipesänsä”. Kyseiseltä koontisivulta palaava käyttäjä voi nähdä myös viimeksi katsomansa palvelut, mikäli on hyväksynyt sivuston evästeet. Lisäksi sivun alkuun nousee muutamia ajankohtaisia palveluita tarjolle.

Voit tutustua uudistukseen tästä: valtiokonttori.fi/palvelut/

Miltä uudistus vaikuttaa? Anna palautetta!

Kuten tiedämme, verkkosivut eivät oikeastaan ole koskaan valmiit ja myös nyt havaitsimme ratkaisussa julkaisun jälkeen pieniä puutteita, joita viilailemme kuntoon lähiviikkoina. Toivomme saavamme myös asiakkailtamme palautetta tästä uudistuksesta, voit antaa sitä oheisen linkin kautta.

Anna palautetta uudistuksesta >

KuvituskuvaMukaan asiakasraatiin?

Olisitko Sinä halukas liittymään Valtiokonttorin palveluiden kehittäjien sisäpiiriin? Vastaamalla oheisen linkin takaa avautuvaan kyselyyn, sinun on mahdollista liittyä mukaan Valtiokonttorin verkkopalveluiden asiakasraatiin. Kyselyllä kartoitamme, mihin asiakasryhmiimme voisit kuulua ja mitä palveluistamme sen perusteella voisit käyttää.

Vastaa kyselyyn tästä >

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset