Hyppää sisältöön

Valtio Expon uudistuneet verkkosivut auki ja näytteilleasettajien ilmoittautuminen käynnissä

Valtio Expo on saanut uudet verkkosivut. Uudistuneet sivut löytyvät tutusta osoitteesta www.valtioexpo.fi. Sivuilta löytyy jatkossakin kaikki olennaiset Valtio Expo -tapahtumaan liittyvät tiedot ja ajankohtaiset uutiset.

Uudistuneilla sivuilla pyritään palvelemaan entistä paremmin niin Valtio Expon kävijöitä kuin messutapahtuman näytteilleasettajia. Sivuilta löytyvät mm. kävijöiden ja näytteilleasettajien ohjeistukset, tapahtumassa mukana olevien esiintyjien ja näytteilleasettajien esittelyt sekä ajankohtaiset uutiset. Valtio Expon antiin ja tunnelmiin pääsee tutustumaan myös esitysmateriaalien sekä kuva- ja videogallerian kautta.

Seuraava Valtio Expo järjestetään 5.5.2020 teemalla Maailman paras hallinto – tiedolla ja taidolla. Tapahtuman ohjelma ja esiintyjät julkistetaan ensi vuoden alkupuolella. Uutisia tulevan Valtio Expon teemoista ja tapahtuman valmistelusta julkaistaan valtioexpo.fi-sivuilla syksyn ja kevään mittaan.

Käy tutustumassa uudistuneisiin Valtio Expo -sivuihin >>>

Jäitkö kaipaamaan jotain tietoa Valtio Expo -tapahtumaan liittyen? Voit antaa meille palautetta uusista sivuista osoitteeseen valtio.expo(at)valtiokonttori.fi.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on vauhdissa

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen ensi kevään Valtio Expoon käynnistyi keskiviikkona 4.9.2019 ja iso joukko toimijoita on jo ilmoittautunut mukaan. Näytteilleasettajille on varattu reilut 70 osastopaikkaa. Toimi nopeasti, niin vielä ehdit mukaan ensi vuoden tapahtumaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki >>>

Lisätiedot:

Asiakaspäällikkö Ismo Tikka, puh. 050 409 4032
Viestintäasiantuntija Nina Parkkulainen, puh. 0295 50 2027
Sähköposti: valtio.expo (at) valtiokonttori.fi (osoitteeseen voi lähettää myös ehdotuksia ensi vuoden ohjelmaan)

Kohderyhmä: Viranomaiset Yhdistykset ja järjestöt Yritykset ja yhteisöt

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset