Hyppää sisältöön

Tutustu Suomi.fi-maksujen käyttäjätarinoihin

Maaria Toikka Traficomista kertoo käyttöönoton sujumisesta

Suomi.fi-maksut -palvelun käyttäjätarinoissa mm. Maaria Toikka Traficomista kertoo käyttöönoton sujumisesta.

Joko sinun organisaatiosi palveluissa verkkomaksaminen onnistuu? Suomi.fi -maksut on koko julkishallinnon käyttöön tarkoitettu verkkomaksamisen kokoamis- ja hallinnointipalvelu, joka säästää organisaation taloushallinnon resursseja. Palvelun käyttäminen on velvoitettu Kapa-laissa.

Valtiokonttorin sivuille kootaan käyttäjätarinoita, joissa eri organisaatiot kertovat palvelun hyödyntämisestä ja käyttöönoton sujumisesta. Traficom ja Turku ovat jo jakaneet tarinansa, pian joukkoon saadaan myös Kajaanin kokemukset.

Tutustu Suomi.fi-maksut -palvelun käyttäjätarinoihin Valtiokonttorin verkkosivuilla >

Yli 60 organisaatiota on ottanut käyttöön Suomi.fi-maksut

Anni Koskinen Valtiokonttorista luotsaa Suomi.fi-maksut -palvelun käyttöönottoja

Anni Koskinen Valtiokonttorista luotsaa Suomi.fi-maksut -palvelun käyttöönottoja.

Suomi.fi-maksut -palvelun on ottanut käyttöönsä jo yli 60 organisaatiota. Lisäksi nykyiset käyttäjät laajentavat parhaillaan sen käyttöä useampiin palveluihinsa. Palvelujen sähköistäminen ja verkkomaksamisen käyttöönotto onkin kustannustehokas ratkaisu organisaation tuottojen keräämiseen.

”Verkkomaksaminen poistaa muun muassa tarpeen järjestää kalliit myyntilaskutuksen ja saatavien valvonnan prosessit. Lisäksi Suomi.fi-maksut -palvelun keskitetty hallinnointi Valtiokonttorissa säästää organisaation taloushallinnon resursseja”, kertoo palvelun käyttöönotoista vastaava Anni Koskinen Valtiokonttorista.

Liity mukaan digitalisoimaan Suomea ja lue lisää Suomi.fi-maksut -palvelun käyttöönotosta Suomi.fi-palveluhallinnasta.

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset