Hyppää sisältöön

Suomi.fi-maksut palvelun VEMA22 projekti siirtyy pilotointivaiheeseen

Kaikkien nykyisten Suomi.fi-maksut asiakasorganisaatioiden on siirryttävä VEMA22 projektissa käyttämään uutta palvelua 30.11.2022 mennessä

 

VEMA22 toimitusprojektin ensimmäinen vaihe on hyväksytty ja projekti siirtyy sen jälkimmäiseen vaiheeseen eli pilotointi- ja hyväksyntätestausvaiheeseen.

VEMA22 toteutusprojekti, jossa Paytrail on kehittänyt palvelua uutta sopimusta vastaavaksi, on hyväksytty Valtiokonttorissa. Hyväksyntää puolsivat myös VEMA22 ohjausryhmä, asiakaskokemuksen seurantaryhmä, tietoturvan seurantaryhmä sekä palvelun auditoija. Palvelussa on Paytraililla vielä kehitettävää, mutta mitään pilotoinnin estävää ei ole todettu.

Touko-kesäkuun ajan VEMA22 projektissa suoritetaan pilotointia ja hyväksyntätestausta. Samanaikaisesti nykyiset asiakasorganisaatiot tekevät Valtiokonttorin kanssa sopimuksen uuden Suomi.fi-maksut palvelun käyttöönotosta. Sopimus on samanlainen vakiosopimus kaikille asiakkaille, mutta valtionhallinnon osalta on huomioitu valtionhallinnon muista poikkeava juridinen asema Valtiokonttoriin nähden. Tavoitteena on saada sopimukset tehtyä asiakasorganisaatioiden kanssa suurimmalta osin ennen kesälomia.

Uuden Suomi.fi-maksut palvelun käyttöönotto alkaa 1.8.2022.

Lisätietoja: verkkomaksaminen@valtiokonttori.fi

◄ Kaikki uutiset