Hyppää sisältöön

Suomi.fi-maksut palvelun VEMA22 projekti etenee

Kaikkien nykyisten Suomi.fi-maksut asiakasorganisaatioiden on siirryttävä käyttämään uutta palvelua 30.11.2022 mennessä


Valtiokonttori on kilpailuttanut Suomi.fi-maksut palvelun vuonna 2021. Nykyiset Suomi.fi-maksut palvelun asiakasorganisaatiot siirtyvät käyttämään uutta palvelua alkaen 1.8.2022 ja viimeistään 30.11.2022 mennessä. Uusi palvelu edellyttää asiakasorganisaatioilta integraatiomuutosta. Valtiokonttori on antanut kullekin organisaatiolle tarkemman käyttöönottoaikataulun. Valtiokonttori tulee myös erikseen ilmoittamaan jokaiselle asiakasorganisaatiolle uuteen palveluun siirtymisen käyttöönottoerän.

Valtiokonttori ja Suomi.fi-maksut palvelua käyttävä asiakasorganisaatio tekevät vakiomuotoisen sopimuksen palvelun käytöstä. Sopimuksen lisäksi asiakas täyttää jokaisesta tarvittavasta kauppiastunnuksesta oman käyttöönottolomakkeen. Valtiokonttori järjestää huhti- ja toukokuussa 2022 sopimusmallin ja uuden käyttöönottolomakkeen esittelytilaisuuksia. Sopimusklinikoiden ajankohdat löydät Valtiokonttorin tapahtumakalenterista.

Uuden Suomi.fi-maksut palvelun auditointi on käynnissä ja toukokuussa 2022 alkaa palvelun pilotointi kolmella asiakasorganisaatiolla.

Linkki tapahtumakalenteriin

Lisätietoja: verkkomaksaminen@valtiokonttori.fi

 

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset