Hyppää sisältöön


Pienyrittäjä, jatkossa voit hakea tukea Valtiokonttorista

Huhtikuussa Valtiokonttorissa avautuu kolmas kustannustuen hakukierros. Yksinyrittäjien tuki on jatkossa osa kustannustukea, ja sitä voivat hakea pienyrittäjät. Erillisestä kuntien myöntämästä yksinyrittäjätuesta ei järjestetä uutta hakukierrosta. 

Valtiokonttori tiedostaa pienyrittäjien ja yksinyrittäjien vaikean tilanteen ja huolen tuen vaikeaselkoisuudesta. Siksi pyrimme ohjeistamaan selkeästi, millä ehdoilla ja miten yksinyrittäjät ja pienyrittäjät voivat jatkossa hakea tukea. Valtiokonttori avaa maaliskuun aikana pienyrittäjille tarkoitetun tietosivun, jolta saat kaikki tiedot pienyrittäjätuen hakemisesta yksinkertaisessa ja ymmärrettävässä muodossa.  

Ennen sivun avautumista voit seurata kustannustukilakiesityksen etenemistä pitämällä silmällä työ- ja elinkeinoministeriön tiedotusta aiheesta.  

Työ- ja elinkeinoministeriö >

Kohderyhmä: Yritykset ja yhteisöt

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset

Osallistu kotisivustomme käyttäjäkyselyyn

Haluaisimme kuulla, mikä on asiakkaidemme kokemus Valtiokonttori.fi-verkkosivustosta. Kehitämme verkkosivustoamme mm. tämän käyttäjäkyselyn avulla. Toivomme osallistumistasi tutkimukseen, vastaaminen vie aikaa noin 5-10 minuuttia. Vastaukset käsitellään luottamuksellisina.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvomme Arabian Muumi-aiheisen palkinnon. Kiitos avustasi!

Vastaa kyselyyn Ei kiitos