Hyppää sisältöön

Osa 14.–18.4. saapuneista sulkemiskorvaushakemuksista uudelleenkäsittelyyn

Osalle Valtiokonttorista sulkemiskorvausta 14.–18.4. hakeneista on tehty virheellisesti myönteinen korvauspäätös. Asia johtuu teknisestä virheestä, jonka vuoksi hakemukset eivät ole käyneet läpi kaikkia sulkemiskorvauksen normaalin käsittelyprosessin vaiheita. Tämän vuoksi 14.–18.4. saapuneita hakemuksia joudutaan käsittelemään uudestaan. Virheen takia joidenkin myönteissten tukipäätösten maksatus voi myös viivästyä muutamalla päivällä. Pahoittelemme virheestä aiheutunutta haittaa.

Asia koskee pientä osaa sulkemiskorvauksen asiakkaista. Valtiokonttori tutkii tapaukset näiden asiakkaiden osalta ja reagoi niihin tarpeen mukaan.

Kaikki yritykset, joita uudelleenkäsittely koskee, ovat Valtiokonttorin tiedossa. Valtiokonttori on näihin yrityksiin suoraan yhteydessä. Yritysten ei tarvitse tehdä itse uutta hakemusta, eikä ottaa itse yhteyttä Valtiokonttoriin. Uudet päätökset valmistellaan viipymättä.

Sulkemiskorvauksen hakeminen jatkuu normaalisti

Tekninen virhe on saatu korjattua, eikä sillä ole vaikutusta muina aikoina tehtyihin sulkemiskorvaushakemuksiin tai niiden käsittelyyn. Sulkemiskorvauksen hakuaika päättyy 20.4. ja kannustamme edelleen kaikkia korvaukseen oikeutettuja hakemaan tukea. Ohjeet korvauksen hakemiseen löytyvät sulkemiskorvauksen verkkosivuilta >

Kohderyhmä: Yritykset ja yhteisöt

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset