Hyppää sisältöön

Maatalouden ja vesiviljelyn kustannustuki haettavissa 31.7. klo 16.15 saakka – Huomioi nämä asiat ja hae tukea nyt

Maatalouden ja vesiviljelyn kustannustuki koostuu ammattimaisille maatalouden harjoittajille ja ammattimaisille vesiviljelijöille maksettavasta sähkön kustannustuesta sekä ammattimaisille maatalouden harjoittajille maksettavasta lannoitteiden kustannustuesta. Tukea haetaan Valtiokonttorista 31.7. klo 16.15 mennessä.

Hakemusten on oltava perillä 16.15 mennessä

Kustannustukihakemus kannattaa tehdä ajoissa. Hakemusten on oltava perillä Valtiokonttorissa 31.7.2023 klo 16.15 riippumatta siitä, lähetetäänkö hakemus sähköisen asiointikanavan kautta vai postitse. Postitse lähetettyjen hakemusten tulee olla perillä Valtiokonttorin kirjaamossa viimeistään kello 16.15. Saman päivän postileima ei siis riitä.

Hakemuksen tekemistä ei kannata jättää viime hetkeen, sillä esimerkiksi oma nettiyhteys saattaa yllättäen hidastua.

Ennakkoperintärekisteriin liittymisen käsittelyaika ei ole este hakemuksen jättämiselle

Tukea saadakseen yrityksen tulee kuulua ennakkoperintärekisteriin tuen myöntämisen hetkellä. Jos yritys on vasta liittynyt ennakkoperintärekisteriin, kustannustukihakemuksen voi jättää ennen kuin rekisteriin liittyminen on käsitelty. Valtiokonttori ottaa ennakkoperintärekisteriin liittymisen huomioon hakemusta käsiteltäessä.  

Muista lähettää tallennettu hakemus

Valtiokonttorin sähköisessä asiointipalvelussa on keskeneräisiä hakemuksia. Keskeneräisen hakemuksen ehtii vielä täydentää ja lähettää. Oman yrityksen tilan voi tarkistaa Tilastoja maatalouden ja vesiviljelyn kustannustuesta -sivulta. Joka arkipäivä päivittyvästä raportista näkee kaikki vireillä olevat ja päätöksen saaneet hakemukset.

Valtiokonttori auttaa tuen hakemisessa

Maatalouden ja vesiviljelyn kustannustuen verkkosivuilta löytyy kaikki tiedot tuesta ja sen ehdoista, video-ohje hakemuksen täyttämisestä, tallenne webinaarista sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Tuen määrää voi myös arvioida laskurilla.

Ongelmatilanteissa apua antaa asiakaspalvelumme, joka palvelee arkisin klo 9-15 numerossa 0295 50 3050.

Kohderyhmä: Yritykset ja yhteisöt

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset