Hyppää sisältöön

Liisa Räsänen Valtiokonttorin pääjohtajaksi

Valtioneuvosto on nimittänyt valtiotieteiden maisteri Liisa Räsäsen Valtiokonttorin pääjohtajaksi. Räsänen toimii tällä hetkellä Valtiokonttorissa Kansalaispalvelut-toimialan toimialajohtajana.

Liisa Räsänen

”Olen innoissani ja kiitollinen luottamuksesta siirtyessäni toimialajohtajan tehtävästä vastuullisen ja vaikuttavan Valtiokonttorin pääjohtajaksi. Nykyisessä vakavassa toimintaympäristössä roolimme valtion toiminnan kannalta kriittisten palvelujen toteuttajana sekä jatkuvuuden varmistajana korostuu. Olen iloinen saadessani jatkaa yhteistyötä yhteiskunnan ja asiakkaiden hyväksi osaavien ja sitoutuneiden valtiokonttorilaisten, sidosryhmiemme ja kumppaneidemme kanssa. Johtaminen on minulle palvelutehtävä ja hyvinvoiva työyhteisö sydämen asia”, Räsänen kertoo.

Räsänen on koulutukseltaan lisäksi Master of Arts in European Economic Studies ja Executive Master of Business Administration. Räsänen on työskennellyt toimialajohtajana Valtiokonttorissa kesäkuusta 2022 alkaen. Tätä ennen hän on työskennellyt muun muassa johtajana Patentti- ja rekisterihallituksessa sekä useissa eri tehtävissä Viestintävirastossa. Hänellä on työkokemusta myös Kilpailuvirastosta sekä Euroopan komissiosta.

Valtioneuvosto päätti nimityksestä 15. helmikuuta. Räsänen nimitettiin virkaan 23.2.2024–22.2.2029 määräajaksi.

Valtiovarainministeriön tiedote 15.2.2024 >

Lisätiedot:
Valtiovarainministeriö

Pääjohtajan yhteystiedot:
Pääjohtaja Liisa Räsänen, puh. 0295 50 2101
Pääjohtajan assistentti Outi Ikonen, puh. 0295 50 2201
Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)valtiokonttori.fi.

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset