Hyppää sisältöön

Anna palautetta laskentatoimen ohjauksesta

Valtiokonttorin tehtävänä on ohjata valtion taloushallintoa sekä antaa siihen liittyviä määräyksiä ja ohjeita. Tarjoamme myös laskentatoimen ohjauspalvelua, jossa neuvomme ja annamme soveltamisohjeita valtion laskentatoimesta ja kirjanpidosta. Palvelu on tarkoitettu kirjanpitoyksiköille, talousarvion ulkopuolisille valtion rahastoille ja Palkeille.

Palkeet tukee virastoja kirjanpidollisissa kysymyksissä. Valtiokonttorin tarjoama laskentatoimen ohjauspalvelu taas antaa neuvoja ja ohjeita periaatteellisemmissa liikekirjanpidon ja talousarviokirjanpidon sekä seurantakohteiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi Valtiokonttori tukee virastoja muun muassa kustannuslaskennassa ja taloushallinto-organisaation muutostilanteissa.

Haluamme kehittää palveluamme ja toivomme teiltä palautetta antamistamme neuvoista. Koska kerran vuodessa lähetettävät asiakastyytyväisyyskyselyt eivät palvele riittävästi laskentatoimen ohjauspalvelun kehittämistä, ryhdymme nyt keräämään jatkuvaa palautetta jokaisen antamamme vastauksen yhteydessä. Jatkossa laskentatoimen ohjauksen lähettämä vastausviesti sisältää linkin napakkaan Webropol-kyselyyn.

Palautettanne odottaen
Laskentatoimen ohjaus, Valtiokonttori

◄ Kaikki uutiset