Hyppää sisältöön

Tervetuloa Valtiokonttorin osastolle ja tietoiskuihin Kuntamarkkinoilla

Kuva: Kuntamarkkinat.fi

Valtiokonttori on mukana Kuntamarkkinoilla 12.-13.9.2018. Kuntamarkkinat pidetään Kuntatalossa osoitteessa Toinen linja 14, Helsinki.

Valtiokonttorin Antolainauksella on yhteinen osasto Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) kanssa K-kerroksessa (osasto G1). Osastolla esitellään taloudellisia tervehdyttämistoimia ja rahoitusjärjestelyjä, joita aravarahoitetut vuokrataloyhteisöt voivat Valtiokonttorista hakea. ARA ja Valtiokonttori edistävät hyvää asumista yhteistyössä kuntien, rakennuttajien ja kiinteistöyhteisöjen kanssa.

Valtiokonttorin tietoiskut

12.9. klo 9.30-9.50 tilassa A 3.1 palvelupäällikkö Tiina Kyttälä kertoo mitä jokaisen kunnan pitäisi tietää rintamaveteraanien palveluista ja määrärahoista. Kunnalla on velvollisuus hoitaa veteraanien kotona asumista tukevat palvelut ja kuntoutus Valtiokonttorilta saadulla määrärahalla. Miten rahat kohdistetaan ja saadaan riittämään?

12.9. klo 10.00-10.20 tilassa A 3.1 projektipäällikkö Anne Melanen antaa tilannekatsauksen aiheesta Kunta- ja maakuntatalouden tietopalvelu. Kunta- ja maakuntatalouden tietopalvelun tavoitteena on järjestää kuntien ja maakuntien taloustietojen keruu, tietovarastointi ja raportointia siten, että käytettäviksi tarjottavat taloustiedot ovat mahdollisimman ajantasaisia, vertailukelpoisia, avoimesti ja julkisesti kaikkien saatavilla.

Ilmoittaudu Kuntamarkkinoille >>

◄ Kaikki uutiset