Hyppää sisältöön

Valtion taloushallintopäivässä aiheina hallitusohjelma ja talouden suunnittelu

07.11.2023 9:00-15:00

Järjestäjä:Valtiovarainministeriö, Valtiokonttori ja HAUS
Paikka:

Sofia Helsinki ja live-lähetys

Valtion taloushallintopäivä järjestetään jälleen 7. marraskuuta! Varmista paikkasi tapahtumassa ja tule verkostoitumaan muiden valtion taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Vuoden 2023 ajankohtaisia teemoja ovat hallitusohjelman vaikutukset valtion talousarvioon, tuottavuuden kehittäminen ja valtion tilinpäätöksen uudistaminen. Lisäksi tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja kustannuslaskennan hyödyntämisestä viraston johtamisessa ja pohditaan, miten talouden suunnittelussa tulisi huomioida vähenevät resurssit.

Tilaisuus järjestetään lähitoteutuksena Sofia Helsingissä ja etänä verkossa live-lähetyksenä. Valitse ilmoittautuessasi itsellesi sopivin osallistumistapa. Puhujina ovat muun muassa budjettipäällikkö Mika Niemelä valtiovarainministeriöstä, Helsingin seudun liikenteen toimitusjohtaja Mika Nykänen sekä Tampereen yliopiston julkisyhteisöjen laskentatoimen professori Lasse Oulasvirta. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Tervetuloa kuuntelemaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja osallistumaan keskusteluun!

Tutustu päivän ohjelmaan tarkemmin HAUSin verkkosivuilla.

Voit ilmoittautua tapahtumaan alla olevasta linkistä. Huomioithan, että tilaisuus on maksullinen.

Mikä on taloushallintopäivä?

Valtion taloushallintopäivän tarkoituksena on tarjota uusia ajatuksia organisaation taloushallinnon kehittämiseen. Sen tavoitteena on jakaa tietoa ja osaamista ajankohtaisista teemoista sekä auttaa valtion taloushallinnon asiantuntijoita verkostoitumaan. Valtion taloushallintopäivä järjestetään kerran vuodessa. Valtion taloushallintopäivän järjestävät valtiovarainministeriö, Valtiokonttori ja HAUS.

ILMOITTAUTUMINEN

Muuta aiheeseen liittyvää