Hyppää sisältöön

Haeavustuksia.fi-palvelun esittelytilaisuus 17.5. (tallenne saatavilla)

17.05.2022 10:00-11:30

Järjestäjä:Valtiokonttori
Paikka:

Teams

Tiesitkö, että jatkossa valtionavustusten hakuilmoitukset julkaistaan yhdessä palvelussa, jossa niitä voi myös hakea? Esittelemme tilaisuudessa uutta Haeavustuksia.fi-palvelua. Lisäksi kerromme, miten Tutkiavustuksia.fi-palvelun kehittäminen etenee.

Valtiokonttori vastaa valtionavustusten verkkopalveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta sekä käytön tuesta. Kokonaisuuteen kuuluu kolme verkkopalvelua, jotka ovat

  • Haeavustuksia.fi
  • Hallinnoiavustuksia.fi
  • Tutkiavustuksia.fi.

Verkkopalvelut tekevät valtionavustusten hakemisesta ja myöntämisestä entistä sujuvampaa niin avustusten myöntäjille kuin hakijoillekin. > Lisätietoa valtionavustustoiminnan uusista verkkopalveluista

Verkkopalvelut tukevat valtionapuviranomaisia siirtymään vaiheittain valtionavustustoiminnan uuteen toimintamalliin, jota kehitetään valtiovarainministeriön Valtionavustustoiminnan kehittämis- ja digitalisointihankkeessa.

Tilaisuus on avoin kaikille

Tilaisuus on avoin kaikille eikä siihen tarvitse ilmoittautua erikseen. Merkitse 17.5.2022 klo 10:00-11:30 kalenteriin, jotta muistat osallistua. Jos et ehdi mukaan, voit katsoa tilaisuuden tallenteen jälkikäteen Valtiokonttorin verkkosivuilta.

Tilaisuus järjestetään Microsoft Teams Live Event -kokouksena. Voit kirjoittaa kommentteja ja kysymyksiä chat-kenttään. Pääset osallistumaan tilaisuuteen verkkoselaimella tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen onnistuu myös mobiililaitteella.

KATSO TILAISUUDEN TALLENNE

Muuta aiheeseen liittyvää