Hyppää sisältöön

  • Suomi
  • Svenska
  • English

Valtionhallinnon ajankohtaiset aiheet tänään Valtio Expossa – suora verkkolähetys kello 8.45 alkaen

Valtio Expossa on mukana yli 70 näyttelyosastoa.

Valtiokonttori järjestää messutapahtuma Valtio Expon tänään tiistaina 7. toukokuuta Marina Congress Centerissä Helsingissä. Valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma kokoaa yhteen noin 1 500 vierasta ja 300 näytteilleasettajien edustajaa. Näyttelyosastoja on reilut 70.

Valtio Expon tämänvuotinen teema on Meidän Suomi. Teema kertoo valtionhallinnon roolista nykypäivän ja tulevaisuuden Suomessa. Aihetta pohditaan niin yhteiskunnan, henkilöstön kuin yksilön tasolta.

Valtiokonttorin pääjohtaja Timo Laitisen mielestä Valtio Expo on merkittävä tapahtuma, joka kokoaa vuosittain yhteen valtionhallinnon ihmiset sekä ajankohtaiset aiheet. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään jo yhdettätoista kertaa

– Valtio Expo tarjoaa loistavan mahdollisuuden verkostoitua sekä vaihtaa kokemuksia ja hyviä käytäntöjä kollegojen kanssa. Ohjelmassa on runsaasti ajankohtaista tietoa siitä, missä valtionhallinnossa mennään juuri nyt, toteaa Laitinen.

Europaea-salin esitykset suorana lähetyksenä

Tapahtuman pääsali Europaean esityksiä voi seurata suorana lähetyksenä oheisen linkin kautta kello 8.45–16.00.

http://www.mediaserver.fi/live/valtioexpo.

Salissa keskustellaan muun muassa Suomen EU-puheenjohtajakaudesta, digitalisaatiosta ja työelämän murroksesta. Puhujina lavalla nähdään esimerkiksi keksijä ja futuristi Perttu Pölönen, Väestörekisterikeskuksen ylijohtaja Janne Viskari sekä tutkimusjohtaja Harri Laihonen Tampereen yliopistosta. Lisäksi ohjelmassa on muun muassa useita mielenkiintoisia paneelikeskusteluaja.

Lisää tapahtumasta osoitteesta valtioexpo.fi. Tapahtumaa voi seurata myös sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #valtioexpo.

 

Lisätietoja:

apulaisjohtaja Sami Moksunen

puhelin 0295 50 3206

sami.moksunen (at) valtiokonttori.fi

Kohderyhmä: Työnantajat Viranomaiset Yhdistykset ja järjestöt Yritykset ja yhteisöt

Muuta aiheeseen liittyvää