Hyppää sisältöön

Valtionavustukset-uutiskirjeessä tunnelmia ja oivalluksia Haeavustuksia.fi-palvelun pilotoinnista

Palosuojelurahasto pilotoi valtionavustustoiminnan uutta toimintamallia ja ja syyskuussa avattua Haeavustuksia.fi:tä. Rahaston pääsihteeri Johanna Herralan mukaan yhteiskehittäminen motivoi ja yhteiskunnallinen merkitys innostaa.

”Olemme voineet jakaa osaamista, hyödyntää tietoa ja oppia muiden valtionapuviranomaisten käytännöistä. Mitä läpinäkyvämmin ja tehokkaammin voimme toteuttaa ja kehittää valtionavustustoimintaa, sitä vaikuttavampia tuloksia toimintamme tuottaa sekä pelastusalalle että yhteiskunnalle. Tämä innostaa olemaan mukana hankkeessa”, Herrala kertoo Valtionavustukset-uutiskirjeessä.

Herrala antaa uutiskirjeessä muutaman vinkin toimintaansa kehittäville ja uudet verkkopalvelut käyttöön ottaville valtionapuviranomaisille.

Palosuojelurahasto oivalsi uutta pilotoidessaan Haeavustuksia.fi-palvelua >

Valtiokonttori vastaa valtionavustustoiminnan verkkopalveluiden tuottamisesta ja kehittämis- ja käyttöönottoprojektien kokonaisuuden etenemisestä. Yksikönjohtaja Mari Näätsaari iloitsee Palosuojelurahaston kokemuksista palvelun pilotoinnissa ja pohtii yhteiskehittämistä lukuisia viranomaisia koskettavassa hankkeessa.

”Valtionavustustoiminnan verkkopalvelut eivät tue kymmeniä erilaisia toimintatapoja. Siten verkkopalveluiden käyttöönottaminen tarkoittaa oman toiminnan kehittämistä ja sovittamista yhteiseen toimintatapaan. Mielestäni riittävän hyvä on tässäkin asiassa parempi tavoite kuin kaikille täydellinen,” hän pohtii kolumnissaan.

Mari Näätsaaren kolumni: Valtionavustustoimintaa yhtenäistetään yhteistyöllä >

Tilaa Valtionavustukset-uutiskirje >

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset