Hyppää sisältöön

Valtion tilinpäätös vuodelta 2017 on valmistunut

Valtiokonttorin ehdotus valtion tilinpäätökseksi varainhoitovuodelta 2017 on valmistunut ja annettu valtiovarainministeriölle Hallituksen vuosikertomuksen laadintaa varten.

Tilinpäätösehdotuksen allekirjoittivat Valtiokonttorin toimialajohtaja Mikko Kangaspunta (vas.) ja pääjohtaja Timo Laitinen. Mukana tilaisuudessa projektipäällikkö Merja Laitinen ja apulaisjohtaja Tanja Wistbacka.

Ehdotuksen allekirjoittivat 21.3.2018 Valtiokonttorin pääjohtaja Timo Laitinen ja Talous ja henkilöstö -toimialan toimialajohtaja Mikko Kangaspunta.

– Ensi vuonna tilinpäätösprosessi muuttuu. Saamme tarvittavat laskelmat suoraan Kieku-tietojärjestelmästä, joten aineistoa ei tarvitse enää siirtää erilliseen keskuskirjanpidon järjestelmään, Kangaspunta kertoo.

Valtioneuvosto antaa eduskunnalle Hallituksen vuosikertomuksen vuodelta 2017 perustuslain 46 §:ssä säädettynä kertomuksena hallituksen toiminnasta, valtiontalouden hoidosta ja talousarvion noudattamisesta sekä niistä toimista, joihin hallitus on eduskunnan päätösten johdosta ryhtynyt.

Valtiokonttorin ehdotus valtion tilinpäätökseksi varainhoitovuodelta 2017

Valtiovarainministeriön tiedote 21.3.2018

◄ Kaikki uutiset