Hyppää sisältöön

Valtio Expossa on monipuolinen kattaus

Valtio Expon ohjelmaan voi nyt tutustua tapahtuman verkkosivuilla. Valtiokonttori järjestää valtionhallinnon suurimman messutapahtuman tiistaina 8. toukokuuta Marina Congress Centerissä. Mukaan on ilmoittautunut jo lähes 1 000 valtionhallinnon asiantuntijaa ja päättäjää. Näytteilleasettajia on reilut 70.

Valtio Expon tämän vuoden teema: Valtio – yhdeltä luukulta kaikilla mausteilla kertoo valtiosta palveluntarjoajana ja virastojen tekemästä yhteistyöstä. Ohjelmassa on tarjolla mm. makumatka maakuntiin, maistiaisia tulorekisteristä ja hankintatoimen koko kattaus. Päivän aikana kuullaan myös mm. henkilöstöjohtamisesta, valtion turvallisuudesta, tietokiristä, palvelumuotoilusta ja verkon tulevaisuudesta.

Ohjelmaa on samanaikaisesti neljässä pääsalissa. Tapahtuman näytteilleasettajat esittelevät palveluitaan tietoiskusaleissa ja asiantuntijaklinikoilla voi tutustua tarkemmin hankkeisiin. Europaea-salin ohjelmaa voi tänä vuonna seurata myös suorana verkkolähetyksenä (linkki julkaistaan myöhemmin).

Kannattaa tutustua päivän ohjelmatarjontaan etukäteen. Voit poimia ohjelmasta juuri sinua kiinnostavat esitykset ja tulostaa valmiin aikataulun tapahtumapäivää varten.

Valtio Expon ohjelma

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Valtio Expo on valtionhallinnon sisäinen tapahtuma, johon ovat tervetulleita kaikki valtionhallinnon päättäjät ja asiantuntijat. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta mutta edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautua kannattaa hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittautuminen sulkeutuu 30. huhtikuuta tai kun tapahtuma on täynnä.

Ilmoittaudu Valtio Expon vieraaksi tästä

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan!

valtioexpo.fi

Valtio Expon uutisia voi seurata myös facebookissa ja twitterissä aihetunnisteella #valtioexpo.

Tutustu viime kevään Valtio Expo -tunnelmiin:

◄ Kaikki uutiset