Hyppää sisältöön

Valtio Expossa hyvä kattaus siitä, missä mennään valtionhallinnossa juuri nyt

Valtiokonttori järjestää Valtio Expon tiistaina  8. toukokuuta Marina Congress Centerissä Helsingissä. Nyt jo kymmenettä kertaa järjestettävä valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma kokoaa yhteen noin 1 500 vierasta ja 300 näytteilleasettajien edustajaa. Näyttelyosastoja on reilut 70.

Valtio Expon teemana on Valtio – yhdeltä luukulta kaikilla mausteilla. Ohjelmassa on runsaasti tietoa siitä, mitä valtionhallinnossa on menossa juuri tällä hetkellä. Tiedon lisääntyessä tarvitaan yhteisiä tietovarantoja ja edistetään tiedolla johtamista. Palvelujen digitalisointi ja robotiikka tuovat apua yhä väheneviin resursseihin. Työtä tehdään yhdessä yli organisaatiorajojen ja apuna käytetään mm. leania, tekoälyä ja palvelumuotoilua. Työtahdin kiihtyessä pidetään huolta myös henkilöstön aivojen hyvinvoinnista.

Valtiokonttorin pääjohtajan Timo Laitisen mielestä Valtio Exposta on tullut merkittävä tapahtuma, joka kokoaa nyt jo kymmenettä kertaa yhteen valtionhallinnon ajankohtaisista asioista kiinnostuneet.

– Tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden verkostoitua sekä vaihtaa kokemuksia ja hyviä käytäntöjä kollegojen kanssa. Päivän esitykset ovat tänäkin vuonna erittäin ajankohtaisia ja esiintyjät alansa huippuja.

Europaea-salin esitykset suorana lähetyksenä

Tänä vuonna Europaea-salin esityksiä voi seurata suorana lähetyksenä Valtiokonttorin Youtube-kanavalla. Salissa keskustellaan mm. maakuntauudistuksesta, digiluuloista, tekoälystä, luottamuksesta ja lean-menetelmän käytöstä julkishallinnossa.

Valtio Expon ohjelma

Valtiokonttorin asiat tutuiksi Valtio Expossa- uutinen (16.4.)

valtioexpo.fi
Valtio Expo facebookissa ja twitterissä aihetunnisteella #valtioexpo.

Lisätietoja: apulaisjohtaja Sami Moksunen, puhelin 0295 50 3206, sami.moksunen (at) valtiokonttori.fi

◄ Kaikki uutiset