Hyppää sisältöön

Valtio Expon ilmoittautuminen on käynnissä – tapahtuman teemana Meidän Suomi!

Valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma Valtio Expo järjestetään 7.5.2019 Marina Congress Centerissä Helsingissä.  Tilaisuuden teema Meidän Suomi kertoo valtionhallinnon roolista nykypäivän ja tulevaisuuden Suomessa.

Valtio Expo tarjoaa jälleen laajan kattauksen mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä keskustelunavauksia. Tapahtuman aikana kuullaan esityksiä ajankohtaisista valtionhallinnon asioista, kun Meidän Suomi -teemaa käsitellään sekä yhteiskunnan, valtionhallinnon että yksilön tasolta.

Päivän lopuksi tapahtumassa jaetaan Uuden työn Kaiku-palkinto sekä nautitaan viihteellisemmästä ohjelmanumerosta, jota tähdittää muun muassa Lorenz Backman. Valtio Expon lopullinen ohjelma valmistuu maaliskuussa, jolloin siihen voi tutustua tarkemmin. Sitä ennen edellisvuosien tunnelmia voi muistella täältä.

Monipuolisen ohjelman ohella messuilla voi tutustua yli 70 valtionhallinnon toimijoita ja kumppaneita edustavan näytteilleasettajan toimintaan. Vierailijoita odotetaan tapahtumaan runsaasti, sillä viime vuoden toukokuussa valtionhallinnon asiantuntijoita sekä näytteilleasettajien edustajia kävi tapahtumassa yli 1 500.

Useaan saliin jakautuva tapahtuma onkin oiva tapa tavata sekä vanhoja että tulevia kollegoita.

Tule keskustelemaan, verkostoitumaan ja viihtymään

Valtio Expon ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu ainoastaan valtionhallinnon edustajille. Tapahtumaan osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, sillä paikkoja on rajoitetusti. Päivän aikana kaikille osallistujille tarjotaan kahvit sekä kevyt salaattilounas. Ilmoittautuminen sulkeutuu 30.4.2019 tai kun tapahtuma on täynnä.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu Valtio Expoon tästä! Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi.

Lisätietoa tapahtumasta:

valtioexpo.fi

valtio.expo@valtiokonttori.fi

Ismo Tikka, asiakaspäällikkö, puh. 0295 50 3210

Laura Salmi, henkilöstöhallinnon asiantuntija, puh. 0295 50 2494

◄ Kaikki uutiset