Hyppää sisältöön

Kiitos Valtio Expon palautekyselyyn vastanneille – tässä tulokset tiivistetysti

Valtio Expo sai tänä vuonna sekä vierailtaan että näytteilleasettajilta yleisarvosanaksi 8,2 (asteikko 4–10). Tapahtuman ohjelmakattausta kiiteltiin. Suosituimmat salit täyttyivät nopeasti, mutta onneksi pääsalin esityksiä oli mahdollisuus seurata myös suorana verkkolähetyksenä. Verkossa päivää seurasi noin 300 katsojaa.

Valtio Expon järjestäjiä edustava Valtiokonttorin asiakaspäällikkö Ismo Tikka kiittää saadusta palautteesta, joka otetaan aina kiitollisuudella ja mielenkiinnolla vastaan.

– Saamastamme palautteesta näkee, että ihmiset ovat sitoutuneita tapahtumaan ja kokevat sen tarpeelliseksi. Erityisesti verkostoitumismahdollisuutta ja uusien ideoiden löytämistä pidetään tärkeänä. Ohjelmatarjontaa kiiteltiin, mutta toivottiin myös enemmän ammattipuhujia sekä toisaalta käytännön esimerkkejä jokapäiväisestä arjesta.

Tapahtuman järjestelyissä mukana ollut Laura Salmi kertoo, että käytännön toteutus sujui tänä vuonna hyvin muutamia ongelmia lukuun ottamatta.

– Palautteen mukaan Marinaa pidetään hyvänä ja käytännöllisenä paikkana tapahtumalle, sinne on helppo tulla. Teknisiä ongelmia oli kuitenkin jonkin verran ja niistä on keskustelu tapahtumapaikan kanssa. Lisäksi pyrimme jatkossa aikatauluttamaan päivän niin, että esitysten välillä on pidemmät tauot.

Toukokuun 7. päivä järjestettyyn Valtio Expoon osallistui noin 1 500 valtionhallinnon asiantuntijaa ja näytteilleasettajan edustajaa. Valtiokonttori kiittää kaikkia tapahtuman suunnitteluun osallistuneita, näytteilleasettajia, esiintyjiä ja vieraita. Päivä tarjosi asiaa ja verkostoitumista sopivassa suhteessa. Palautteen mukaan päivän esiintyjistä yleisöä miellytti erityisesti Europaean ohjelman avannut futuristi ja keksijä Perttu Pölönen sekä pariin otteeseen päivän aikana puhunut valtiovarainministeriön alivaltiosihteeri Päivi Nerg.

Muistathan, että valtioexpo.fi-sivuilla on julkaistu päivän materiaaleja, kannattaa käydä tutustumassa!

 

Lisätietoja:

asiakaspäällikkö Ismo Tikka, etunimi.sukunimi@valtiokonttori.fi, puh. 0295 50 3210

Kohderyhmä: Työnantajat Viranomaiset Yhdistykset ja järjestöt Yritykset ja yhteisöt

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset