Hyppää sisältöön

Kaiku-tapahtumia kevättalvella 2019: suuret ja kytkeytyneet systeemit, yhteinen ajattelu, kestävä kehitys

Kaiku-työelämäpalvelut järjestää kevättalvella pari pienimuotoista, kahden-kolmen päivän mittaista – työpajaprosessia kehittäjille, johdolle ja asiantuntijoille. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan!

Otetaan Erätauko ja ajatellaan yhdessä!

Hyödynnämme Sitran Erätauko-oppeja ja opettelemme ajattelemaan yhdessä, tasavertaisina, aihetta tutkien ja uusia näkökulmia etsien. Dialogitaidot ovat oiva osaaminen niin organisaation ja työn kehittämisessä kuin asiakas- ja sidosryhmätyössäkin. Ensimmäinen kaksipäiväinen kokonaisuus on helmi- maaliskuussa, toinen maalis-huhtikuussa.

Kompleksisuus kehittämisajattelussa ja -toiminnassa

Kaikki ei ole kompleksista, mutta moni asia on eikä ratkea lineaarisella ja virtaviivaisella projekti- tai tehokkuusajattelulla. Kolmen päivän kokonaisuudessa tutkimme suuria systeemejä, niiden kehittämistä sekä monilla tavoin toisiinsa kytkeytyneiden systeemien uudistumista ja uudistamista.

Tammikuussa: Mikä meitä estää? -dialogi ja Työn tulevaisuus

Vastasimme myös Sitran ilmastonmuutoshaasteeseen ja järjestämme yhteistyössä HAUSin kanssa Mikä meitä estää? -dialogin kansallisena dialogipäivänä 29.1. klo 14.00–16.00. Ilmoittaudu mukaan >

Myös työn murroksen ja kestävän kehityksen äärelle mahtuu 10.1. vielä joitakin. Se on mainio alustus tuohon Mikä meitä estää -dialogiin.

◄ Kaikki uutiset