Hyppää sisältöön

 • Suomi
 • Svenska

  Svenska

  Tätä sisältöä ei ole käännetty valitulle kielelle. Voit siirtyä tästä etusivulle

 • English

  English

  Tätä sisältöä ei ole käännetty valitulle kielelle. Voit siirtyä tästä etusivulle


Kaiku-hankerekisteri uudistettiin

Kaiku-hankkeilla tuetaan valtion virastoja työelämän uudistamisessa. Rahaa myönnetään vuosittain noin neljällekymmenelle hankkeelle n. 800 000 €. Jotta hankkeet saisivat näkyvyyttä ja hyvät käytännöt leviäisivät, on ne koottu hankerekisteriin.

Valtiokonttorin verkkosivujen uudistuessa myös Kaiku-hankerekisteri on uudistettu. Se sisältää tiedot toteutuneista Kaiku työelämän kehittämishankkeista.

Kustakin hankkeesta kerrotaan sen sisältö tiivistetysti sekä asiasanoilla kuvattuna. Myös saatu Kaiku-hankeraha, hallinnonala sekä toteuttava virasto on kerrottu. Yhteensä kuvattuja hankkeita on 253 kappaletta.

Hankkeiden selailu ja haku on nyt entistä helpompaa. Sitä voi tehdä hallinnonaloittain, virastoittain, vuosittain, asiasanojen perusteella tai sanahakuja tekemällä. Uusia hankkeita viedään rekisteriin sitä mukaa, kun ne päättyvät ja niistä saadaan loppuraportit Valtiokonttoriin.

Jos siis olet harkitsemassa Kaiku-hankkeen käynnistämistä ja rahan hakemista, kannattaa käydä tutustumassa aiemmin toteutettuihin hankkeisiin ja ottaa niistä oppia ja ideoita.

Kaiku-hankerekisteri

Lue lisää: Kaiku-raha työelämän kehittämiseen > > >

Lisätiedot:

Kaiku-työelämäpalveluiden tiimi, kaiku@valtiokonttori.fi

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää