Hyppää sisältöön

Webinaari: Löydä ohjeet ja määräykset sujuvasti

26.03.2020 09:00-10:30

Järjestäjä:Valtiokonttori
Paikka:

Webinaari Skypessä

Valtiokonttorin määräykset ja ohjeet -sivuston käyttöön opastavat webinaarit alkavat maaliskuussa. Kevään webinaareissa tutustutaan uudistuneeseen Valtiokonttorin määräykset ja ohjeet -sivustoon, sen sisältöön ja käyttöön. Webinaarien tarkoituksena on antaa tietoa määräykset ja ohjeet -sivuston uusista ominaisuuksista ja tutustuttaa asiakkaat uuteen käyttöliittymään.

Määräykset ja ohjeet -sivustolla on panostettu asiakirjojen haettavuuteen, saavutettavuuteen ja versionhallintaan. Toteutuksen pohjana on hakusivu, jolla asiakirjoja voi hakea muun muassa asiakirjatyypin, kategorian ja päivämäärän mukaan sekä vapaalla sanahaulla. Asiakirjojen saatteet ja liitteet sekä mahdolliset usein kysytyt kysymykset sijoitetaan kunkin asiakirjan yhteyteen. Sisällysluettelo helpottaa pitkien asiakirjojen selaamista.

Kohderyhmänä valtion talousasiantuntijat

Sivustolla julkaistaan tuttuun tapaan lait ja asetukset, valtiovarainministeriön antamat määräykset ja ohjeet, valtion kirjanpitolautakunnan lausunnot sekä valtion laskentatoimensanasto ja kysymys-vastauskokoelma. Määräykset ja ohjeet -sivusto korvasi aikaisemmin käytössä olleen valtion talous- ja henkilöstöhallinnon käsikirjasivuston.

Webinaarin alustava ohjelma

  • Mikä määräykset ja ohjeet -sivusto?
  • Sivuston rakenteen ja hakutoimintojen esittely
  • Tilikartta ja liikekirjanpidon sektoriluokitukset Power BI -toteutuksina
  • Dokumenttien versiohistoriaan tutustuminen
  • Osallistujien kysymykset

Webinaarin vetäjinä toimivat projektipäällikkö Ari Kauhanen ja data-analyytikko Ella Tarvainen Valtiokonttorista. Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua.

Liity Skype-kokoukseen

Muuta aiheeseen liittyvää