Hyppää sisältöön

Webinaari: Automatisoitu talousraportointi – pian osa kuntien arkea!

29.10.2020 12:00-16:00

Järjestäjä:Valtiokonttori, valtiovarainministeriö, Kuntaliitto, THL
Paikka:

Teams Live -webinaari

Kuntien ja kuntayhtymien tulee raportoida taloustietonsa Valtiokonttorin Kuntatalouden tietopalveluun vuodesta 2021 eteenpäin. Muutokseen valmistautuminen on kunnissa ja kuntayhtymissä jo täydessä vauhdissa. Automatisoituun talousraportointiin valmistautumisen tueksi järjestämme kunnille ja kuntayhtymille webinaarin, jossa käydään läpi raportointiin liittyviä keskeisiä kysymyksiä ja muita ajankohtaisia asioita. Tule kuuntelemaan muun muassa miten investoinnit raportoidaan taksonomiaan ja miten kustannuslaskentaa voi hyödyntää kunnan järjestelmissä. Esittelemme myös Aura-käsikirjaa, tililuetteloa ja Tutkikuntia.fi-palvelua.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Valtiokonttorin, valtiovarainministeriön, Kuntaliiton ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa.

Esitysmateriaalit (PDF):

Presentationsmaterial på svenska finns här >

Videotallenteet (YouTube):

  • Aura-käsikirja ja Tililuettelo, Marja-Liisa Ylitalo, Kuntaliitto
  • Kustannuslaskenta, Mikko Mehtonen, Kuntaliitto (HUOM! Sisäisten erien kohdentamisen frekvenssiin on tulossa lähiaikoina tarkentava ohje, joka korvaa tämän esityksen ohjeistuksen ko. kohdan osalta.)
  • Investoinnit, Hanna-Mari Talka, valtiovarainministeriö

Webinaarissa esitetyt kysymykset ja vastaukset.

Lisää koulutusten tallenteita ja kuntatalouteen ja automatisoituun talousraportointiin liittyviä ohjeita löytyy Kuntatalouden tietopalvelun koulutukset ja ohjeet sivuilta >

Muuta aiheeseen liittyvää