Hyppää sisältöön

Webbinarium: Smidig nätbetalning med Suomi.fi-betalningar / 23.3.2021

23.03.2021 13:30-15:00

Järjestäjä:Statskontoret, Paytrail
Paikka:

Webbinarium på Teams / inspelning från webbinariet

Enkel och snabb nätbetalning för kunderna? Kostnadsbesparingar och effektiv ekonomiförvaltning för organisationerna? På webbinariet tittar vi på hur man tar i bruk Suomi.fi-betalningar och bekantar oss både med själva tjänsten och med användarnas erfarenheter. Suomi.fi-betalningar är en samlings- och administrationstjänst för nätbetalningar avsedd för hela den offentliga förvaltningen. Organisationernas ekonomiförvaltning sparar resurser med hjälp av tjänsten. Det är obligatoriskt att använda tjänsten enligt KaPA-lagen 

Målet med webbinariet är att ge information om tjänsten Suomi.fi-betalningar och ibruktagandet av den. I slutet av webbinariet presenteras också butiksportalen. Webbinariets målgrupp är i första hand aktörer som enligt KaPA-lagen har rätt att använda Suomi.fi-betalningar.

Preliminärt program för webbinariet:

  • Presentation av tjänsten Suomi.fi-betalningar (tjänstens innehåll, lagen, avgifter, användningsfall, presentation av användarberättelser) (15 min.)
  • Processen för ibruktagande av tjänsten och genomgång av ibruktagningsblanketten (vem du kontaktar, hur du fyller i blanketten osv.) (45 min.)
  • Presentation av butiksportalen / Paytrail (30 min.)

Webbinariet räcker sammanlagt cirka 1,5 timme. Evenemanget ordnas som webbinarium via Teams, så deltagarantalet är högst 250 personer. Frågor kan ställas skriftligen under webbinariet. Webbinariet spelas in och inspelningen kan senare avlyssnas på Statskontorets webbplats.

Webbinariet leds av Viktoria Hindsberg från Statskontoret och Tuula Rautiainen från Paytrail.

LÄNK TILL WEBBINARIET

 

Paytrailin pinkki logo.

Muuta aiheeseen liittyvää