Hyppää sisältöön

Kaiku syyspäivä 2.10.2019

02.10.2019 8:30-16:00

TEEMANA VALMENTAVA TYÖOTE

Katso tapahtuman aineisto

Anna palautetta ja lue viestiseinää

Paikka: Monitoimitila, Hakaniemenranta 6, Helsinki, sekä etäyhteydellä

Työ muuttuu, mutta uudistuvatko johtajuus ja työyhteisön toimintatavat? Miten valmentavaa työotetta voi kehittää ja miksi se kannattaa?

Jokaiselta valtion organisaatiolta, työyhteisöltä ja työntekijältä odotetaan työn murroksen myötä ketteryyttä, joustavuutta ja uudistumiskykyisyyttä. Kuumiksi teemoiksi ovat nousseet verkostoituminen, ilmiölähtöisyys, yhteiskehittely, itseohjautuvuus ja valmentava johtajuus tai valmentava työote. Työntekijöiltä odotetaan jatkuvaa oppimista ja johtajuuden odotetaan tukevan kaikkea edellä mainittua kehitystä. Osaavan käyttöönotto tuo mukanaan työkaluja, jotka oikein oivallettuna tukevat uudistumista ja valmentavaa työotetta koko työyhteisön toimintatapana.

Tule mukaan syyspäivään pohtimaan yhdessä mitä valmentava työote on, miksi sitä kannattaa työyhteisöissä kehittää ja mitä se tarkoittaa esimiestyön, ryhmien tai tiimityön ja työntekijän näkökulmasta. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kehittämistehtävissä toimiville esim. Kaiku-kehittäjille, HRD-kehittäjille, työsuojelijoille, johtajille ja esimiehille.

Katso tapahtuman aineisto

Anna palautetta ja lue viestiseinää

Muuta aiheeseen liittyvää