Hyppää sisältöön

Hankintaosaamisen itsearviointityökalun käyttöönotto

27.11.2023 13:00-16:00

Järjestäjä:Hankinta-Suomi
Paikka:

Teams

Marraskuun lopussa järjestettävän Hankinta-Suomi oppimisklinikan aiheena on hankintaosaamisen itsearviointityökalun käyttöönotto. Hankintaosaamisen itsearviointityökalun avulla hankintayksiköt voivat kartoittaa hankintaosaamisen tasoa sekä organisaatio- että yksilötasolla. Työkalulla sekä organisaatiot että yksilöt voivat selvittää hankintaosaamiseen liittyviä vahvuuksia ja kehittämistarpeita.

Maksuton oppimisklinikka suunnattu hankintajohtajille, hankintapäälliköille, organisaation hankinnoista vastaaville henkilöille tai muille, joiden tehtävänä on hankintaosaamisen itsearviointityökalun käyttöönotto organisaatiossa.

Oppimisklinikalla osallistujat saavat tukea hankintaosaamisen itsearviointityökalun käyttöönottoon ja jalkauttamiseen omassa organisaatiossaan. Oppimisklinikka on vuorovaikutteinen yhdessä oppimisen tilaisuus, jossa syvennetään osaamista, jaetaan kokemuksia ja keskustellaan yhdessä vertaisten ja asiantuntijoiden kanssa.

Oppimisklinikka rakentuu oppimisen polusta, johon sisältyy ennakkotehtävä, työpaja, jälkiseuranta – sekä tietysti todistus osallistujalle. Hyvä perehtyminen työkalua koskevaan ohjeistukseen on olennainen osa ennakkotehtävää. Mukaan valitut sitoutuvat suorittamaan klinikan kaikki vaiheet.

Paikkoja oppimisklinikalle on rajatusti (30 henkilöä). Osallistujat valitaan organisaatioiden tyypin, hakijan roolin / työtehtävien ja hakijan perustelujen pohjalta.

Hae oppimisklinikalle ti 31.10.2023 mennessä

Muuta aiheeseen liittyvää