Hyppää sisältöön

AURA tutuksi: Tutkikuntia.fi

15.06.2021 10:00-11:00

Järjestäjä:Valtiokonttori
Paikka:

Teams Live Event

Kuntatalouden tiedot julkaistaan visuaalisina ja vertailtavina raportteina tutkihallintoa.fi-palvelussa. Suoraan kuntatalouden tietoihin pääset käsiksi myös osoitteessa tutkikuntia.fi.

Mitä tietoa palvelussa on ja miten tietoja voi hyödyntää omassa kunnassa tai kuntayhtymässä? Näihin kysymyksiin vastataan AURA tutuksi webinaarissa, joka järjestetään tiistaina 15. kesäkuuta klo 10–11 Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön yhteistyönä. Voit lähettää meille tutkikuntia.fi-verkkosivua koskevia ennakkokysymyksiä osoitteeseen kuntadata@valtiokonttori.fi 10.6. asti.

Valtiokonttori ja valtiovarainministeriö toteuttavat vuoden 2021 aikana webinaarisarjan, jossa käsitellään ajankohtaisia asioita ja nostoja AURA-käsikirjasta. Voit laittaa meille myös palautetta webinaareista ja muista tapahtumistamme yllä mainittuun osoitteeseen sekä kertoa, mitä aiheita toivoisit käsiteltävän tulevissa webinaareissamme.

Kuntien ja kuntayhtymien automatisoidun talousraportoinnin käsikirja (AURA) sisältää yleisiä ohjeita taulukkomallien käyttöön ja automatisoidun talousraportoinnin sisällön tuottamiseen sekä raportointia selventäviä täsmennyksiä eri raportointikokonaisuuksiin.

Webinaarin puhujien esitysmateriaalit (PDF)

Anne Melanen, palvelupäällikkö, Valtiokonttori, Raportoidusta kokonaisuudesta julkaistuksi aineistoksi
Jukka Kujala
, raportointiasiantuntija, Valtiokonttori, Kuntien ja kuntayhtymien taloustiedot Tutkikuntia.fi:ssä: Näkymät ja käyttö, Tutkikuntia.fi -palvelu
Jani Heikkinen, neuvotteleva virkamies, valtiovarainministeriö, Taloustietojen hyödyntäminen
Linnea Mäkinen, suunnittelija, valtiovarainministeriö, Ajankohtaiskatsaus VM:n lausuntopyynnöstä ja muuta ajankohtaista

Webinaarissa esitetyt kysymykset sekä vastaukset kysymyksiin >

Muuta aiheeseen liittyvää