Hyppää sisältöön

AURA tutuksi: Opetukseen liittyvät tiedot TOTT-kokonaisuudessa

08.03.2022 10:00-11:00

Järjestäjä:Valtiokonttori
Paikka:

Teams

Liity linjoille 8.3.2022 klo 10-11 kuuntelemaan AURA tutuksi webinaaria TOTT-raportointikokonaisuudesta. TOTT-taulukolla raportoidaan tietoja esiopetuksen, perusopetuksen, perusopetuslain mukaisen koululaisten aamu ja iltapäivätoiminnan ja lukiokoulutuksen taloudesta. Kokonaisuus raportoidaan ensimmäisen kerran keväällä 2022. Opetushallituksen asiantuntijat käyvät webinaarissa läpi TOTT-taulukon perusteet sekä raportoinnin keskeiset ohjeistukset ja sisältökysymykset.

Tilaisuus järjestetään Valtiokonttorin ja Opetushallituksen yhteistyönä. Voit lähettää ennakkokysymyksiä TOTT-kokonaisuudesta osoitteeseen kuntadata@valtiokonttori.fi 4. maaliskuuta asti.

Valtiokonttori ja valtiovarainministeriö jatkavat vuonna 2021 alkanutta AURA tutuksi-webinaarisarjaa myös vuonna 2022. Ajankohtaisten aiheiden kautta tutustutaan automatisoituun talousraportointiin sekä AURA-käsikirjan läpikäymiseen. Voit laittaa meille myös palautetta webinaareista ja muista tapahtumistamme yllä mainittuun osoitteeseen sekä kertoa, mitä aiheita toivoisit käsiteltävän tulevissa webinaareissamme.

Kuntien ja kuntayhtymien automatisoidun talousraportoinnin käsikirja (AURA) sisältää yleisiä ohjeita taulukkomallien käyttöön ja automatisoidun talousraportoinnin sisällön tuottamiseen sekä raportointia selventäviä täsmennyksiä eri raportointikokonaisuuksiin.

AURA-käsikirja Valtiokonttorin verkkosivuilla >

Webinaarin tallenne julkaistaan Valtiokonttorin sivuilla ja on siellä katsottavissa kaksi viikkoa.

Webinaarin tallenne

Webinaarin esitysmateriaalit

Meri Ruuskanen, raportointiasiantuntija, Valtiokonttori
Tiia Luoma, erityisasiantuntija, Opetushallitus
Leena Matilainen, erityisasiantuntija, Opetushallitus
Seppo Hänninen, erityisasiantuntija, Opetushallitus
Linnea Mäkinen, finanssineuvos, valtiovarainministeriö

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

Muuta aiheeseen liittyvää