Hyppää sisältöön

AURA tutuksi: Kuntien ja hyvinvointialueiden tilikautta 2023 koskeva raportointi sekä kevään 2022 raportointikokonaisuudet

22.03.2022 10:00-11:30

Järjestäjä:Valtiokonttori ja valtiovarainministeriö
Paikka:

Teams-kokous

Liity linjoille 22.3.2022 klo 10.00–11.30 kuuntelemaan kunnille ja hyvinvointialueille suunnattua AURA tutuksi -webinaaria. Tilaisuus järjestetään Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön yhteistyönä.

Aiheina webinaarissa ovat kuntien raportointiin tilikaudelle 2023 esitettävät muutokset sekä esitykset hyvinvointialueiden talousraportoinnin kokonaisuudesta, joka tulee voimaan tilikauden 2023 alussa. Tilaisuudessa käydään läpi esityksiä tulevista tietosisällöistä ja kerrotaan kuntien ja hyvinvointialueiden mahdollisuuksista antaa niitä koskevia lausuntoja. Lisäksi webinaarissa käsitellään tulevia kevään 2022 raportointikokonaisuuksia sekä raportointiaikatauluja.

Webinaarin esitysmateriaalit:

Anne Melanen, palvelupäällikkö, Valtiokonttori
Meri Ruuskanen, raportointiasiantuntija, Valtiokonttori
Stefan Siven, raportointiasiantuntija, Valtiokonttori
Atte Virtanen, taloustietoarkkitehti, Valtiokonttori
Hanna-Mari Talka, neuvotteleva virkamies, valtiovarainministeriö
Linnea Mäkinen, finanssiasiantuntija, valtiovarainministeriö

Webinaarissa esitetyt kysymykset sekä vastaukset niihin

Mikä on ”AURA tutuksi”?

Valtiokonttori ja valtiovarainministeriö jatkavat vuonna 2021 alkanutta AURA tutuksi -webinaarisarjaa myös vuonna 2022. Ajankohtaisten aiheiden kautta tutustutaan automatisoituun talousraportointiin sekä AURA-käsikirjaan.

Kuntien ja kuntayhtymien automatisoidun talousraportoinnin käsikirja (AURA) sisältää yleisiä ohjeita taulukkomallien käyttöön ja automatisoidun talousraportoinnin sisällön tuottamiseen sekä raportointia selventäviä täsmennyksiä eri raportointikokonaisuuksiin.

Tutustu AURA-käsikirjaan Valtiokonttorin verkkosivuilla > 

Voit lähettää meille palautetta tapahtumista ja tulevien webinaarien sisältötoiveita osoitteeseen kuntadata@valtiokonttori.fi.

Muuta aiheeseen liittyvää