Hyppää sisältöön

AURA tutuksi: Automatisoidun talousraportoinnin lait ja asetukset

20.04.2021 10:00-11:00

Järjestäjä:Valtiokonttori
Paikka:

Teams Live Event

Mietitkö minkälaisiin lakeihin ja asetuksiin kuntien ja kuntayhtymien automatisoitu talousraportointi perustuu? Kiinnostaako sinua kuulla, kuinka automatisoitua talousraportointia on tähän mennessä kehitetty ja minkälaisia tulevaisuuden näkymiä raportoinnilla on? Liity linjoille Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön AURA-tutuksi-webinaariin tiistaina 20. huhtikuuta klo 10–11, jolloin valtiovarainministeriön asiantuntijan avaavat raportoinnin lakipohjaa ja kehittämistyötä.

Tilaisuus järjestetään Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön yhteistyönä. Voit lähettää meille lakeja ja asetuksia koskevia ennakkokysymyksiä osoitteeseen kuntadata@valtiokonttori.fi 15.4. mennessä.

Valtiokonttori ja valtiovarainministeriö toteuttavat vuoden 2021 aikana webinaarisarjan, jossa käsitellään ajankohtaisia asioita ja nostoja AURA-käsikirjasta. Voit laittaa meille myös palautetta webinaareista ja muista tapahtumistamme yllä mainittuun osoitteeseen sekä kertoa, mitä aiheita toivoisit käsiteltävän tulevissa webinaareissamme.

Kuntien ja kuntayhtymien automatisoidun talousraportoinnin käsikirja (AURA) sisältää yleisiä ohjeita taulukkomallien käyttöön ja automatisoidun talousraportoinnin sisällön tuottamiseen sekä raportointia selventäviä täsmennyksiä eri raportointikokonaisuuksiin.

Webinaarin tallenne on nähtävissä Valtiokonttorin sivuilla kaksi viikkoa webinaarin jälkeen.

Webinaarien puhujien esitysmateriaalit (PDF)

Jani Heikkinen, valtiovarainministeriö, Taloushallinnon automatisointi – menneestä tulevaan
Hanna Talka, valtiovarainministeriö, Automatisoidun talousraportoinnin lait ja asetukset
Linnea Mäkinen, valtiovarainministeriö, Kuutiomalli automatisoidussa talousraportoinnissa

Muuta aiheeseen liittyvää