Hyppää sisältöön

Valtion taloushallintopäivässä aiheina muuttuva maailma ja rahoitusmarkkinat

09.11.2022

Järjestäjä:VM, Valtiokonttori, HAUS
Paikka:

Sofia Helsinki ja etäosallistuminen

Valtion taloushallintopäivä järjestetään jälleen 9. marraskuuta! Varmista paikkasi tapahtumassa ja tule verkostoitumaan muiden valtion taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Vuoden 2022 ajankohtaisia teemoja ovat muuttuva maailma ja valtion talous epävarmoina aikoina. Lisäksi tapahtumassa keskitytään rahoitusmarkkinoihin ja pohditaan valtion talouden tilannetta ja ennustenäkymiä.

Tilaisuus järjestetään lähitoteutuksena Sofia Helsingissä ja etänä verkossa live-lähetyksenä. Valitse ilmoittautuessasi itsellesi sopivin osallistumistapa. Puhujina ovat muun muassa budjettipäällikkö Mika Niemelä valtiovarainministeriöstä, Danske Bankin tutkimusjohtaja Heidi Schauman sekä työelämäprofessori Vesa Vihriälä. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Tervetuloa kuuntelemaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja verkostoitumaan muiden taloushallinnon ammattilaisten kanssa!

TUTUSTU OHJELMAAN

Voit ilmoittautua tapahtumaan HAUSin verkkosivuilla alla olevasta linkistä. Huomioithan, että tilaisuus on maksullinen.

Mikä on taloushallintopäivä?

Valtion taloushallintopäivän tarkoituksena on tarjota uusia ajatuksia organisaation taloushallinnon kehittämiseen. Sen tavoitteena on jakaa tietoa ja osaamista ajankohtaisista teemoista sekä auttaa valtion taloushallinnon asiantuntijoita verkostoitumaan. Valtion taloushallintopäivä järjestetään kerran vuodessa. Valtion taloushallintopäivän järjestävät valtiovarainministeriö, Valtiokonttori ja HAUS.

Ilmoittautuminen

Muuta aiheeseen liittyvää