Hyppää sisältöön

  • Suomi
  • Svenska
  • English

AURA tutuksi: Tutkikuntia.fi

15.06.2021 10:00-11:00

Järjestäjä:Valtiokonttori
Paikka:

Teams Live Event

Kuntatalouden tiedot julkaistaan visuaalisina ja vertailtavina raportteina tutkihallintoa.fi-palvelussa. Suoraan kuntatalouden tietoihin pääset käsiksi myös osoitteessa tutkikuntia.fi.

Mitä tietoa palvelussa on ja miten tietoja voi hyödyntää omassa kunnassa tai kuntayhtymässä? Näihin kysymyksiin vastataan AURA tutuksi webinaarissa, joka järjestetään tiistaina 15. kesäkuuta klo 10–11 Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön yhteistyönä. Voit lähettää meille tutkikuntia.fi-verkkosivua koskevia ennakkokysymyksiä osoitteeseen [email protected] 10.6. asti.

Valtiokonttori ja valtiovarainministeriö toteuttavat vuoden 2021 aikana webinaarisarjan, jossa käsitellään ajankohtaisia asioita ja nostoja AURA-käsikirjasta. Voit laittaa meille myös palautetta webinaareista ja muista tapahtumistamme yllä mainittuun osoitteeseen sekä kertoa, mitä aiheita toivoisit käsiteltävän tulevissa webinaareissamme.

Kuntien ja kuntayhtymien automatisoidun talousraportoinnin käsikirja (AURA) sisältää yleisiä ohjeita taulukkomallien käyttöön ja automatisoidun talousraportoinnin sisällön tuottamiseen sekä raportointia selventäviä täsmennyksiä eri raportointikokonaisuuksiin.

Puhujina webinaarissa:
Jukka Kujala, raportointiasiantuntija, Valtiokonttori
Jani Heikkinen, neuvotteleva virkamies, valtiovarainministeriö

Osallistumislinkki webinaariin

Muuta aiheeseen liittyvää

Osallistu kotisivustomme käyttäjäkyselyyn

Haluaisimme kuulla, mikä on asiakkaidemme kokemus Valtiokonttori.fi-verkkosivustosta. Kehitämme verkkosivustoamme mm. tämän käyttäjäkyselyn avulla. Toivomme osallistumistasi tutkimukseen, vastaaminen vie aikaa noin 5-10 minuuttia. Vastaukset käsitellään luottamuksellisina.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvomme Arabian Muumi-aiheisen palkinnon. Kiitos avustasi!

Vastaa kyselyyn Ei kiitos