Hyppää sisältöön

  • Suomi
  • Svenska
  • English

AURA tutuksi: Taloustietojen raportoinnin perusteet

07.09.2021 10:00-11:00

Järjestäjä:Valtiokonttori
Paikka:

Teams Live Events

Taloustietojen raportoiminen on siirtynyt Valtiokonttorille ja se tuo muutoksia niin sisältöön kuin toimitustapaan. Tässä webinaarissa lähdemme perusasioista, ja näytämme tietojen toimittamisen, aikataulut, raportointikokonaisuudet sekä tietosisällön perusteita. Webinaari sopii hyvin aloittelevalle raportoijalle, mutta varmasti myös vinkkejä tulee niille, joille asia on jo tuttua. Tervetuloa mukaan webinaariin tiistaina 7. syyskuuta klo 10–11. Tapahtuma järjestetään Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön yhteistyönä. Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä osoitteeseen kuntadata@valtiokonttori.fi 2.9.2021 asti.

Valtiokonttori ja valtiovarainministeriö toteuttavat vuoden 2021 aikana webinaarisarjan, jossa käsitellään ajankohtaisia asioita ja nostoja AURA-käsikirjasta. Voit laittaa meille myös palautetta webinaareista ja muista tapahtumistamme yllä mainittuun osoitteeseen sekä kertoa, mitä aiheita toivoisit käsiteltävän tulevissa webinaareissamme.

Kuntien ja kuntayhtymien automatisoidun talousraportoinnin käsikirja (AURA) sisältää yleisiä ohjeita taulukkomallien käyttöön ja automatisoidun talousraportoinnin sisällön tuottamiseen sekä raportointia selventäviä täsmennyksiä eri raportointikokonaisuuksiin.

Webinaarin ohjelma:

Hanna Ahola, talousasiantuntija, Valtiokonttori,
Meri Ruuskanen, raportointiasiantuntija, Valtiokonttori
Linnea Mäkinen, suunnittelija, valtiovarainministeriö

Webinaarin osallistumislinkki >

Muuta aiheeseen liittyvää