Hyppää sisältöön

  • Suomi
  • Svenska
  • English

AURA tutuksi: Palveluluokittaisen tiedon testaus ja ajankohtaiset asiat

14.12.2021 10:00-11:00

Järjestäjä:Valtiokonttori
Paikka:

Teams Live

Liity linjoille Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön AURA-tutuksi-webinaariin tiistaina 14. joulukuuta klo 10–11.

Kuntien ja kuntayhtymien tilinpäätöstiedot palveluluokkakohtaisesti (KKTPP) kokonaisuus raportoidaan ensi kertaa keväällä 2022. Tässä webinaarissa kerrotaan KKTPP:n testauksesta ja kuntatalouden tietopalvelun raporttien näkymistä. Käymme läpi myös tulevia muutoksia taksonomiassa sekä Suomi.fi -tunnistautumisen tilannetta.

Tilaisuus järjestetään Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön yhteistyönä. Voit lähettää ennakkokysymyksiä KKTPP-kokonaisuudesta, testauksesta tai taksonomian muutoksista osoitteeseen kuntadata@valtiokonttori.fi 10. joulukuuta asti.

Valtiokonttori ja valtiovarainministeriö toteuttavat vuoden 2021 aikana webinaarisarjan, jossa käsitellään ajankohtaisia asioita ja nostoja AURA-käsikirjasta. Voit laittaa meille myös palautetta webinaareista ja muista tapahtumistamme yllä mainittuun osoitteeseen sekä kertoa, mitä aiheita toivoisit käsiteltävän tulevissa webinaareissamme.

Kuntien ja kuntayhtymien automatisoidun talousraportoinnin käsikirja (AURA) sisältää yleisiä ohjeita taulukkomallien käyttöön ja automatisoidun talousraportoinnin sisällön tuottamiseen sekä raportointia selventäviä täsmennyksiä eri raportointikokonaisuuksiin.

Webinaarin puhujat

Meri Ruuskanen, raportointiasiantuntija, Valtiokonttori
Jukka Kujala, raportointiasiantuntija, Valtiokonttori
Anne Melanen, palvelupäällikkö, Valtiokonttori
Atte Virtanen, taloustietoarkkitehti, Valtiokonttori
Hanna Ahola, taloushallintoasiantuntija, Valtiokonttori

Osallistumislinkki webinaariin >

Muuta aiheeseen liittyvää