Hyppää sisältöön

  • Suomi
  • Svenska
  • English

AURA tutuksi: Palveluluokittaisen tiedon raportointi

12.10.2021 10:00-11:00

Järjestäjä:Valtiokonttori
Paikka:

Teams Live Event

Liity linjoille Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön AURA-tutuksi-webinaariin 12. lokakuuta klo 10–11.

Palveluluokittainen tiedon raportointi on ajankohtaista keväällä 2022. Tässä webinaarissa esitellään palveluluokkiin tulevia muutoksia THL:n ja Kuntaliiton asiantuntijoiden johdolla. Webinaarissa käydään läpi myös valmistautumista sote-uudistukseen sekä rajapinnan palveluluokkia, kuten hyte-toimintaa, työllisyyspalveluita ja maahanmuuttajapalveluita.

Tilaisuus järjestetään Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön yhteistyönä. Voit lähettää meille palveluluokittaisen tiedon raportointia koskevia ennakkokysymyksiä osoitteeseen kuntadata@valtiokonttori.fi 8. lokakuuta asti.

Valtiokonttori ja valtiovarainministeriö toteuttavat vuoden 2021 aikana webinaarisarjan, jossa käsitellään ajankohtaisia asioita ja nostoja AURA-käsikirjasta. Voit laittaa meille myös palautetta webinaareista ja muista tapahtumistamme yllä mainittuun osoitteeseen sekä kertoa, mitä aiheita toivoisit käsiteltävän tulevissa webinaareissamme.

Kuntien ja kuntayhtymien automatisoidun talousraportoinnin käsikirja (AURA) sisältää yleisiä ohjeita taulukkomallien käyttöön ja automatisoidun talousraportoinnin sisällön tuottamiseen sekä raportointia selventäviä täsmennyksiä eri raportointikokonaisuuksiin.

Webinaarin ohjelma

Petra Kokko, kehittämispäällikkö, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Minnamaria Korhonen, erityisasiantuntija , Kuntaliitto
Linnea Mäkinen, suunnittelija, valtiovarainministeriö

Muuta aiheeseen liittyvää