Hyppää sisältöön

  • Suomi
  • Svenska
  • English

AURA tutuksi: Kuntien ja kuntayhtymien tilinpäätösarvio KKTPA ja suoriteperusteisuus

05.10.2021 10:00-11:00

Järjestäjä:Valtiokonttori
Paikka:

Teams Live Event

Liity linjoille Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön AURA-tutuksi-webinaariin 5. lokakuuta klo 10–11.

Suoriteperusteiseen neljännesvuosiraportointiin ja kommenttikentän laajennusta koskeva ohjeistus on julkaistu AURA-käsikirjan liitteenä 9. Tässä webinaarissa käymme läpi laajennetun kommenttikentän käyttöä ja suoriteperusteisuuden periaatteita läpi. Toisena aiheena käymme läpi uutta raportoitavaa Kuntien ja kuntayhtymien tilinpäätösarvio raportointikokonaisuutta.

Tilaisuus järjestetään Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön yhteistyönä. Voit lähettää meille tilinpäätösarviota ja suoriteperusteisuutta koskevia ennakkokysymyksiä osoitteeseen kuntadata@valtiokonttori.fi 1. lokakuuta asti.

Valtiokonttori ja valtiovarainministeriö toteuttavat vuoden 2021 aikana webinaarisarjan, jossa käsitellään ajankohtaisia asioita ja nostoja AURA-käsikirjasta. Voit laittaa meille myös palautetta webinaareista ja muista tapahtumistamme yllä mainittuun osoitteeseen sekä kertoa, mitä aiheita toivoisit käsiteltävän tulevissa webinaareissamme.

Kuntien ja kuntayhtymien automatisoidun talousraportoinnin käsikirja (AURA) sisältää yleisiä ohjeita taulukkomallien käyttöön ja automatisoidun talousraportoinnin sisällön tuottamiseen sekä raportointia selventäviä täsmennyksiä eri raportointikokonaisuuksiin.

Webinaarin ohjelma

Anne Melanen, palvelupäällikkö, Valtiokonttori
Karen Asplund, yliaktuaari, Tilastokeskus
Linnea Mäkinen, suunnittelija, valtiovarainministeriö

Muuta aiheeseen liittyvää