timo.rantanen@valtiokonttori.fi
0295 502 384

Timo Rantanen

Kehittämispäällikkö, Talous, tieto ja työelämä (T3)

Timo Rantanen on tehnyt pitkän uran hankintojen parissa. Hän aloitti 16-vuotiaana silloisen HYKS:n logistiikkapalveluissa ja päätyi lopulta monen koulun ja monessa maassa asumiensa vuosien jälkeen valtion hankintojen pariin vuonna 2005.

Timo on tehnyt erityisesti laajoja tietohankintojen hankintoja sekä kilpailuttanut ja kehittänyt sähköisiin hankintoihin liittyviä järjestelmiä ja palveluita. Timo on myös vuonna 2020 julkaistun Hilman (hankintailmoitukset.fi) isoisä. Viime aikoina hän on päässyt mukaan EU:n julkisten hankintojen työryhmiin ja hänellä on laajat kontaktin muiden EU-maiden hankintojen kehittäjiin.

Voit olla yhteydessä Timoon erityisesti hankintaprosessin alkuvaiheiden asioissa. Timo tuntee suunnittelusta sopimukseen -vaiheen yksityiskohtaisesti. Myös EU:n tulevaisuuden suunnitelmat ovat hänelle tuttuja – ja jos eivät ole, hänellä on konstit selvittää asioita komissiolta ja muilta EU-jäsenmailta. Hänellä on lisäksi kontakteja OECD:n ja EBRD:n työhön, joiden julkisten hankintojen kehittämiseen liittyvissä projekteissa hän on toiminut vapaa-ajallaan.

Valtiokonttorissa Timo on valtion liikkuvuusohjelman kuljettamana.

julkiset hankinnat