Hyppää sisältöön

Viikko aikaa Valtio Expoon – vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Ensimmäinen kokonaan virtuaalinen Valtio Expo -messutapahtuma pyörähtää käyntiin viikon päästä keskiviikkona 5.5. klo 9.00. Luvassa on monipuolinen viiden ohjelmasalin kattaus kiinnostavia puheenvuoroja ja tietoiskuja, keskustelua ja verkostoitumista sekä messutunnelmaa virtuaalisilla näyttelyosastoilla. Mukaan on ilmoittautunut jo lähes 2000 osallistujaa. Olethan muistanut käydä ilmoittautumassa? Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 30.4.2021.

Valtio Expon teemana on tänä vuonna Maailman paras hallinto – tiedolla ja taidolla. Teemaa tarkastellaan päivän aikana monista eri näkökulmista. Tarjolla on herätteleviä ajatuksia, oppeja ja kokemuksia mm. johtamisesta, taloudesta, tietoperustaisesta toiminnasta, työelämän ja työympäristön muutoksista, vastuullisuudesta, tulevaisuudesta ja ketterästä kehittämisestä. Käy tutustumassa ohjelmaan ja poimi laajasta tarjonnasta juuri sinua kiinnostavat esitykset. Kiinnostavaa ohjelmaa löytyy varmasti kaikille valtionhallinnon asiantuntijoille! Ohjelman löydät täältä >

Muista käydä ilmoittautumassa pe 30.4. mennessä!

Valtio Expo 2021 -verkkotapahtumaan osallistuminen edellyttää ilmoittautumista perjantaihin 30.4. mennessä. Verkkotapahtumaan pääsee sisään ainoastaan henkilökohtaisella osallistumislinkillä, joka toimitetaan ilmoittautuneille ennen tapahtumaa. Muistathan siis käydä ilmoittautumassa ajoissa!

Ilmoittaudu Valtio Expoon tästä >

Huomaathan, että Valtio Expo -tapahtuma on tarkoitettu ainoastaan valtionhallinnossa työskenteleville sekä tapahtumassa mukana olevien näytteilleasettajien edustajille.

Tervetuloa Valtio Expoon!

Lisätiedot:

Valtio.Expo (at) valtiokonttori.fi
valtioexpo.fi

Kohderyhmä: Viranomaiset

Muuta aiheeseen liittyvää

◄ Kaikki uutiset