Hyppää sisältöön

Valtio Expo sai hyvää palautetta – kiitos myös kaikista kehittämisehdotuksista

Valtio Expo sai tänä vuonna vierailtaan yleisarvosanaksi 8,8 ja näytteilleasettajilta 8,9 (asteikko 4-10). Tapahtuman runsasta kattausta kiiteltiin, joidenkin mielestä ohjelmaa oli jopa liikaa. Suosituimmat salit täyttyivät nopeasti, mutta onneksi pääsalin esityksiä oli mahdollisuus seurata myös suorana lähetyksenä. Verkossa oli katsojia noin 780, joten suoralle lähetykselle näytti olevan tarvetta.

Valtio Expon järjestäjiä edustava asiakaspäällikkö Ismo Tikka kiittää saadusta palautteesta, joka otetaan aina yhtä suurella mielenkiinnolla vastaan.

– Saamastamme palautteesta näkee, että ihmiset ovat todella sitoutuneita tapahtumaan ja haluavat myös kehittää sitä. Tänä vuonna varauduimme ruuhkiin mm. lisäämällä naulakoita, joita ei aurinkoisen sään ansiosta paljon tarvittukaan. Marinassa tuntui nyt olevan vähän väljempää, sillä pienensimme kokonaisosallistujamäärää viime vuodesta jonkin verran.

Järjestimme Valtio Expon 8. toukokuuta Marina Congress Centerissä. Koko uutinen on julkaistu valtioexpo.fin sivuilla. Mukana mm. linkit julkaistuihin materiaaleihin.

◄ Kaikki uutiset