Hyppää sisältöön

Kiitos käynnistä osastollamme Kuntamarkkinoilla

Kunta-alan suurin vuosittainen tapahtuma Kuntamarkkinat keräsi Kuntatalolle 7800 kävijää ja yli 180 näytteilleasettajaa 12.–13.9.2018.  Valtiokonttori oli mukana yhteisellä osastolla Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) kanssa.

”Jaoimme Valtiokonttorin ja ARAn yhteisellä osastolla tietoa Valtiokonttorin toiminnoista sekä virastomme vuokrataloyhteisöille tarjoamista talouden tervehdyttämistoimenpiteistä ja rahoitusjärjestelyistä”, rahoitusasiantuntija Marjo Terävä kertoo.

”Keskusteluja käytiin esimerkiksi vuokrataloyhteisöihin liittyvistä kysymyksistä ja vuokra-asumisen nykytilasta yleisesti. Samalla saimme tilaisuuden kertoa Valtiokonttorista ja sen tehtävistä monelle vierailijalle, jolle virastomme ei entuudestaan ollut kovin tuttu.”

Valtiokonttori arpoi osastolla vierailleiden kävijöiden kesken kylpylälahjakortin. Voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

Onnittelut voittajalle ja kiitos kaikille osastoillamme vierailleille!

Tietoiskut

Valtiokonttorin asiantuntijat pitivät tapahtumassa myös tietoiskuja. Voit tutustua esityksiin alla olevien linkkien kautta.

Tiina Kyttälä: Mitä jokaisen kunnan pitäisi tietää rintamaveteraanien palveluista ja määrärahoista? (pdf)

Anne Melanen: Kunta- ja maakuntatalouden tietopalvelu (pdf)

◄ Kaikki uutiset