Hyppää sisältöön

Kaiku-kehittäjäkoulutus esimiehille ja asiantuntijoille, kurssi 33

Kaiku-kehittäjäkoulutus valmentaa esimiehiä ja kehittämisasiantuntijoita työhyvinvointia tukevan toiminnan edistäjiksi ja koordinoijiksi valtion työpaikoille. Tavoitteena on vakiinnuttaa työhyvinvointinäkökulma osaksi valtion organisaatioiden johtamista ja työyhteisöjen arkea. Koulutus on osa valtion virastoille suunnattua Kaiku-palvelua, jolla tuetaan työhyvinvointia, työn sujuvuutta ja uudistumiskyvykkyyttä valtion työpaikoilla. Koulutus toteutetaan Valtiokonttorin Kaiku-työelämäpalveluiden ja HAUS kehittämiskeskus Oy:n yhteistyönä.

Osallistujat vahvistavat opiskeluprosessin aikana työhyvinvoinnin kehittämisosaamistaan perehtymällä

  • työhyvinvoinnin keskeisiin käsitteisiin ja sisältöihin
  • organisaation strategiaan ja toiminnan luonteeseen linkitettyyn työhyvinvointityöhön
  • systeemiseen ja ratkaisukeskeiseen kehittämisotteeseen
  • osallistavan ja fasilitoivan kehittämisprosessin ja -työkalujen hallintaan sekä
  • omaan kehittäjärooliin.

Koulutus koostuu neljästä lähijaksosta (yhteensä seitsemän lähiopetuspäivää) sekä kehittämis- ja oppimistehtävistä. Oleellinen osa koulutusta on myös verkostoituminen kurssitovereiden, valmistuneiden Kaiku-kehittäjien sekä oman organisaation työhyvinvointitoimijoiden kanssa.

Kaiku-kehittäjäkurssin 33 kurssipäivät ovat:

  1. jakso: 19.-20.9.2018 (internaatti)
  2. jakso: 14.-15.11.2018
  3. jakso: 29.-30.1.2019
  4. jakso: 28.3.2019

Lisätiedot ja hakulomake löytyvät HAUSin sivuilta >

Koulutusryhmään otetaan enintään 25 esimiestä tai kehittämisasiantuntijaa, jotka heidän oma organisaationsa on valtuuttanut työhyvinvoinnin kehittäjiksi. Lähettäessään edustajansa Kaiku-kehittäjäkoulutukseen organisaatio samalla turvaa valmistuneelle Kaiku-kehittäjälleen toimintaedellytykset ja resurssit työskennellä kyseisessä roolissa menestyksellisesti.

On tärkeää, että kurssista kiinnostunut henkilö neuvottelee jo ennen koulutukseen hakeutumista oman organisaationsa johdon kanssa työhyvinvoinnin kumppanuusverkoston kokoonpanosta, työtehtävien liittymisestä työhyvinvoinnin edistämiseen sekä ajasta, jonka voi käyttää työhyvinvointityöhön.

Koulutuksen hinta on 1 450 euroa + alv. Lisäksi osallistujat maksavat internaattijakson matka-, majoitus- ja täysihoitokustannukset. Lähettävä organisaatio huolehtii lisäksi mahdollisista Helsingin jaksojen matka-, majoitus- ja ateriakustannuksista.

Hakemukset pyydämme 31.8. mennessä osoitteeseen HAUS, Matleena Nurmiainen, PL 101, 00331 Helsinki.

Lisätietoja antavat: Liisa Virolainen, Kaiku-palvelut, liisa.virolainen(at)valtiokonttori.fi, puh. 0295 50 2652 ja Johanna Snellman, HAUS, johanna.snellman(at)haus.fi, puh. 040-561 4956.

Kaiku-kehittäjäkoulutus, kurssin 33 rakenne (Kaiku-kehittäjäkoulutus -kuva isompana, 421 Kt)

TH_Kaiku kehittäjäkoulutus_kurssi_33

◄ Kaikki uutiset