Hyppää sisältöön

AURA tutuksi: Neljännesvuosiraportointi

30.03.2021 10:00-11:00

Järjestäjä:Valtiokonttori
Paikka:

Teams Live Event

Kunnat ja kuntayhtymät raportoivat neljännesvuositietonsa Kuntatalouden tietopalveluun ensimmäisen kerran huhtikuussa 2021. Haluamme nostaa tärkeimpiä asioita, mitä tiedontuottajien tulee muistaa neljännesvuosiraportoinnin alkaessa. Webinaarissa käymme läpi neljännesvuosiraportoinnin (KKNR) sisältöä AURA-käsikirjan ohjeistusten kautta sekä Kuntatalouden tietopalvelun toiminnallisuuksia. Tilaisuus järjestetään Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön yhteistyönä. Voit lähettää meille KKNR-raportointia koskevia ennakkokysymyksiä osoitteeseen kuntadata@valtiokonttori.fi 25.3. mennessä.

Valtiokonttori ja valtiovarainministeriö toteuttavat vuoden 2021 aikana webinaarisarjan, jossa käsitellään ajankohtaisia asioita ja nostoja AURA-käsikirjasta. Voit laittaa meille myös palautetta webinaareista ja muista tapahtumistamme yllä mainittuun osoitteeseen sekä kertoa, mitä aiheita toivoisit käsiteltävän tulevissa webinaareissamme.

Kuntien ja kuntayhtymien automatisoidun talousraportoinnin käsikirja (AURA) sisältää yleisiä ohjeita taulukkomallien käyttöön ja automatisoidun talousraportoinnin sisällön tuottamiseen sekä raportointia selventäviä täsmennyksiä eri raportointikokonaisuuksiin.

Webinaarin tallenne on nähtävissä kaksi viikkoa webinaarin jälkeen.

Esitysmateriaalit (PDF)

Meri Ruuskanen, Valtiokonttori, Tietojen toimittaminen ja testauksen huomiot
Linnea Mäkinen, valtiovarainministeriö, AURA tutuksi: KKNR ja KLTR
Atte Virtanen, Valtiokonttori, Tärpit KKNR ja KLTR raportointiin
Jukka Kujala, Valtiokonttori, Näkymät Kuntatalouden tietopalvelussa 

Yhteyshenkilöiden ja asiointiroolien muokkaukset

Webinaarissa esitetyt kysymykset ja niiden vastaukset (Excel)

Muuta aiheeseen liittyvää