To the State Treasury’s homepagesTill Statskontorets hemsidorValtiokonttorin kotisivustolle

Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska

Sisältö


Valtio Expo 2015

Seuraava Valtio Expo järjestetään tiistaina 19. toukokuuta 2015 Helsingissä Marina Congress Centerissä.

Ilmoittaudu tapahtumaan >>
HUOM. Valtio Expo on valtionhallinnon sisäinen tapahtuma, johon ovat tervetulleita kaikki valtionhallinnon päättäjät ja asiantuntijat. Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Tutustu ohjelmaan >>

Tutustu näyttelyalueeseen >> 

Valtio Expossa verkostoidutaan – ilmoittaudu mukaan! (2.4.2015) 

Timo Laitinen, 2014

Tänä vuonna Valtio Expon teemana on digitaalisuus. Pääjohtaja Timo Laitisen mukaan Valtio Expon järjestävä organisaatiokin on muuttumassa Digi-Valtiokonttoriksi.

Valtio Expo -tapahtuma järjestetään jälleen 19. toukokuuta Marina Congress Centerissä Helsingissä. Tapahtumaan on ilmoittautunut jo 600 valtionhallinnon asiantuntijaa ja päättäjää sekä yli 70 näytteilleasettajaa. Ohjelmassa on runsaasti puheenvuoroja ja tietoiskuja valtionhallinnon ajankohtaisista aiheista. Tämän vuoden teemana on digitaalisuus, joka osaltaan mahdollistaa valtion tarjoamien palveluiden ja asioinnin mutkattomuuden.

Valtiokonttorin pääjohtajan Timo Laitisen mukaan Valtio Expon järjestävä Valtiokonttori onkin kovaa vauhtia muuttumassa Digi-Valtiokonttoriksi. ”Digitalisoimme perustoimintojamme ja samalla parannamme asiakaspalvelua ja edistämme tuottavuutta. Se edellyttää meiltä paljon uuden oppimista ja uusia ajattelutapoja, jotta saavutettavissa olevat hyödyt toteutuvat. Uskon, että tässä myös onnistumme”, Laitinen sanoo.

Messupäivän huipentaa iltapäivän ohjelmauutuus Sähköistä tunnelmaa -talk show. Talk show’n yhteydessä jaetaan myös Kaiku-palkinnot valtion parhaille työpaikoille työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittämisestä. Tuoretta voittajaorganisaatiota haastattelee talk show -isäntä André Noël Chaker.

Laitinen toivottaa kaikki valtionhallinnon päättäjät ja asiantuntijat tervetulleiksi kuuntelemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan >>

Teemana digitaalisuus (16.1.2015)

Vuoden 2015 teemana on digitaalisuus. Puheenvuorot ja tietoiskut kietoutuvat digitaalisuuden ympärille. Valtion tarjoamissa palveluissa ja asionnissa tavoitellaan mutkattomuutta, minkä digitaalisuus osaltaan mahdollistaa.

Tapahtuman ajankohta 19.5.2015 on mielenkiintoinen, sillä eduskuntavaalit on pidetty ja uusi hallitus aloittelee työtään. Valtio Expon tienoilla hallitusohjelma on valmistumassa ja sen vaikutukset valtionhallintoon ovat hahmottumassa. Jännitystä siis politiikassa, toivottavasti myös Expossa.

- Tavoitteenamme on  säilyttää intensiteetti koko tilaisuuden ajan; vahva aloitus ja lopetus. Tapahtuman halutaan innostavan ja inspiroivan kävijöitä, luonnehtii Valtiokonttorin  Ismo Tikka tapahtuman tuntoja tammikuussa 2015.

Viime vuoden Valtio Expo sai hyvää palautetta kävijöiltä. Tapahtuma koettiin työn kannalta hyödylliseksi, esitykset olivat mielenkiintoisia, järjestelyt sujuivat hyvin ja tapahtumassa oli helppo verkostoitua. Yleisarvosanaksi tapahtuma sai kouluarvosanalla 8,4. Kehitettävääkin on. Tapahtuma koettiin ohjelmaltaan osin rönsyileväksi ja sitä koettiin oleva liikaakin. Palautteen pohjalta vuoden 2015 ohjelmaa kiteytetään ja tiivistetään. Ohjelma julkaistaan helmi-maaliskuusa. 

Uutisia:
Valtio Expossa verkostoidutaan – ilmoittaudu mukaan!  (2.4.2015) >>
Seuraava Valtio Expo järjestetään 19.5.2015  (22.10.2014) >>

Mikä on Valtio Expo?

Valtio Expo on Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille.

Valtio Expo esittelee valtionhallinnon ajankohtaiset aiheet ja tarjoaa kohtaamispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille. Mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja ja keskustelunavauksia on tarjolla useassa eri salissa.

Messujen näytteilleasettajat ovat valtionhallinnon yhteistyökumppaneita, muun muassa tietohallinto- ja konsultointiyrityksiä sekä henkilöstöhallinnon, työhyvinvoinnin ja riskienhallinnan kehittämisen palveluntuottajia.

Kaiku-palkinto jaetaan  vuosittain Valtio Expo-tapahtuman yhteydessä. 

Tutustu aiempien Valtio Expojen kuulumisiin täällä >>

Valtio Expo - valtionhallinnon vuotuinen kohtaamispaikka

Valtio Expossa 20.5.2014 haastattelussa asiakaspäällikkö Ismo Tikka, Valtiokonttori

Osallistu myös Twitterissä!

Voit myös seurata ja kommentoida Valtio Expon antia Twitterissä tunnisteella #valtioexpo.
Twiittaillen siis!

Lisätietoja: asiakaspäällikkö Ismo Tikka, puh. 0295 50 3210, etunimi.sukunimi(at)valtiokonttori.fi.