Sähköiset palvelumme

Valtiokonttorin ekstranetit ovat sidosryhmillemme suunnattuja palveluja verkossa. Palvelujen käyttöön tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan Tunnistuspalveluun.

Tunnistuspalveluun liittyvät ongelmatilanteet, sähköposti: tunnistuspalvelu (at) valtori.fi

Lue lisää Tunnistuspalvelusta >

Bowie

Bowie-palvelun kautta välitämme turvallisesti raportteja valtion myöntämistä lainoista, korkotuista ja valtion takauksista Valtiokonttorin sidosryhmille. Raporttipalvelu on suunnattu Valtiokonttorin Rahoitus-toimialan yhteistyötahoille.

Lisätietoja: Niina Lempinen, puh. 0295 50 2565 ja Hannu Ryynänen, puh. 0295 50 2594. 
Sähköposti: etunimi.sukunimi (at) valtiokonttori.fi

Laina-asiakkaiden sähköinen asiointipalvelu

Valtiokonttorin laina-asiakkaat voivat tarkastella omia lainatietojaan Laina-asiakkaiden sähköisessä asiointipalvelussa. Palvelu kattaa aluksi osan tuotekehityslainoista, mutta tulee myöhemmin käyttöön muissakin lainaryhmissä. Asiointipalvelun kautta saa maksutta käyttöönsä muun muassa tiliotteet. Lisäksi järjestelmässä voi päivittää laskutustiedot ja viestiä Valtiokonttorin kanssa.

Lisätietoja asiointipalvelusta >>

Maksuliike

Maksuliike-ekstranet tarjoaa tilivirastojen käyttöön maksuliikkeeseen liittyvät ohjeet, määräykset, tiedotteet ja lomakkeet. Lisäksi sivustolta löytyvät tuoreimmat maksuliikkeeseen liittyvät uutiset. Maksuliike-ekstranetissä voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä maksuliikeryhmälle. Maksuliike-ekstranet sisältää myös Rahakas-ekstranetin ja sisäänkirjautumisen Rahakas-järjestelmään sekä Laskujenvälitys-ekstranetin.

Lisätiedot ja käyttäjätunnukset: maksuliike (at) valtiokonttori.fi

Kirjaudu ekstranettiin >

Valtion raportointipalvelu Netra

Valtiokonttori julkaisee valtionhallinnon talous-, henkilöstö- ja tuloksellisuustietoja valtion raportointipalvelu Netrassa. Netra sisältää ajankohtaiset tiedot valmiina raportteina sekä analysointiin soveltuvina moniulotteisina raportointikuutioina.

www.netra.fi >

Paperiton kirjanpito

Paperiton-ekstranetin korvaava Tilha-materiaalipankki on julkaistu Valtiokonttorin kotisivuilla 4.4.2016. Päivitämme jatkossa uudelle sivustolle ajantasaista tietoa esimerkiksi Tilha-asiakastyöryhmän kokousaineistojen osalta. Osion sisällöt on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Lisätiedot ja käyttäjätunnukset: paperiton (at) valtiokonttori.fi

Tilha-materiaalipankkiin >

PSRnet

Palvelussuhderekisteri PSRnet on siirtynyt Kevan hoidettavaksi 1.1.2013 alkaen. Lue lisää Kevan sivuilta >

Rahakas-kassanhallintajärjestelmä ja -ekstranet

Tilivirastot syöttävät Rahakas-järjestelmään tulojen ja menojen ennusteita. Tietoja hyödynnetään valtion likviditeetinhallinnassa. Rahakas-ekstranet sivuilta löytyy määräyksiä, ohjeita, lomakkeita sekä ajankohtaisia uutisia.

Lisätietoja: Taina Nissinen, puh. 0295 50 2580 tai Jukka Aaltio, puh. 0295 50 2666.

Sähköposti: etunimi.sukunimi (at) valtiokonttori.fi

Kirjaudu ekstranettiin >

SART

Sosiaalisen Asuntorahoituksen Raportoinnin Tietojärjestelmä SART on tarkoitettu vuokrataloyhteisöjen talouden ja toiminnan analysointiin, tunnuslukujen vertailuun ja viranomaisraportointiin. Tilinpäätöstietojen kerääminen ja analysointi on lakiin perustuvaa valvontaa, joka velvoittaa arava- ja korkotukiasuntokantaa omistavat tahot toimittamaan tilinpäätöstietonsa SART-järjestelmään vuosittain. Uusien rahoituspäätösten edellytyksenä on, että ilmoitusvelvollisuus on täytetty.

Tietojen ilmoittamisen jälkeen vuokrataloyhtiöt voivat hyödyntää SART-järjestelmän tunnuslukuja ja vertailuraportteja maksutta. Järjestelmää ylläpitävät Valtiokonttori ja Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA).

Esite: SART – Tilinpäätösanalyysi- ja raportointisovellus vuokrataloille (pdf) >

Lisätietoa ja käyttäjätunnukset >

Kirjaudu järjestelmään >

Tahti

Työnantajan henkilöstötietojärjestelmä Tahti tukee valtion virastoja henkilöstövoimavarojen suunnittelussa, päätöksenteossa ja henkilöstöjohtamisessa.  Virastopääkäyttäjät saavat Tahtista muun muassa ajan tasalla olevat ohjeet ja koodistot. Tahtissa on myös käyttäjien ja työnantajaedustajien keskustelufoorumit.

Lisätiedot ja käyttäjätunnukset: tahti (at) valtiokonttori.fi

Kirjaudu Tahtiin >

Tulostietojärjestelmä

Tulostietojärjestelmä, joka on osa Valtionhallinnon raportointipalvelu Netraa, toimii virastojen tulostavoite- ja toteumatietojen valmistelu- ja suunnitteluvälineenä. Tulostietojärjestelmä on käytössä kaikissa valtion virastoissa ja laitoksissa, eikä se vaadi virastolta investointeja laitteisiin tai ohjelmistoihin. Järjestelmään kirjaudutaan toimikortilla ja tunnusluvulla tai käyttäjätunnus-salasana yhdistelmällä Valtiokonttorin Tunnistuspalvelussa.

Lisätiedot ja käyttäjätunnukset: netra (at) valtiokonttori.fi

Kirjaudu palveluun >

Valtiokonttorin verkkokoulu

Valtiokonttori toteuttaa erilaisia verkkokursseja valtionhallinnon organisaatioiden käyttöön. Verkkokurssit ovat koko valtiosektorin käytettävissä Valtiokonttorin verkkokoulu-oppimisympäristössä osoitteessa: http://verkkokoulu.valtiokonttori.fi/. Verkkokoulun käyttö vaatii rekisteröitymistä ja osalle kursseista tarvitaan myös avain. Kurssiavaimen saat kurssin opettajalta/ylläpitäjältä, johon saat yhteyden kurssin etusivulta. Verkkokoulun käyttö on maksutonta. Palvelun tuottaa Valtori.

Tule verkkoon oppimaan!

Kirjaudu palveluun >

Onko sisältö hukassa?

Etkö löydä etsimääsi kotisivuiltamme tai onko sinulla kehitysehdotus sivustomme parantamiseksi? Ota yhteyttä, tehdään yhdessä sivuistamme entistä paremmat!

Anna meille palautetta tai kehitysehdotus tästä >

Julkaistu 10.9.2013 klo 2.00 , päivitetty 18.1.2018 klo 9.49
Suomeksi   På svenska   In English

Takaisin sivun alkuun

Anna palautetta

Viesti koskee


Yhteystiedot