Baswaren Supplier Portal

Baswaren Supplier Portal on selainpohjainen ratkaisu verkkolaskun lähettämiseen. Palvelua voi käyttää Firefox- ja Internet Explorer -selaimilla. Supplier Portalin käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä kyseessä olevaan palveluun. Rekisteröinti edellyttää suomalaisilta yrityksiltä y-tunnusta. Huomioi rekisteröintipyynnön tekemisen yhteydessä, että valtion virastot löytyvät asiakasvalinnasta Valtionhallinto -organisaation alta. Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Palkeet hyväksyy rekisteröintipyynnöt 1–2 työpäivän kuluessa siitä, kun pyyntö on tullut heille.

Baswaren Supplier Portal soveltuu suomalaisten laskuttajien lisäksi myös ulkomaisille yrityksille. Palvelussa on tuettuna useita laskuttavia maita ja kieliversioita. Käyttöohje toimittajille (Basware) >

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Palkeet tarjoaa toimittajille neuvontaa portaalin käytössä. Palkeiden yhteystiedot ovat seuraavat:

  • Puhelinnumero 029 556 3700 (puhelun hinta on pvm/mpm)
  • Sähköposti verkkolaskutus(at)palkeet.fi

Mikäli olet laskuttamassa ilman y-tunnusta, saat lisätietoja Supplier Portalin käytöönotosta Palkeista.

Siirry Supplier Portaliin:

Baswaren Supplier Portaliin
Supplier Portaliin >

Katso Baswaren opetusvideot:

Opetusvideo: asiakkaan lisääminen

Opetusvideo: laskun laatiminen

Jos laskun vastaanottaja on ilmoittanut, että laskulla pitää olla tieto tilausnumerosta, sopimusnumerosta tai tiliöintikoodista, tallennetaan se laskulle laskuttajan ilmoittamassa muodossa. Tilaus- ja sopimusnumerolle on varattu laskulomakkeella omat tietokentät. Tiliöintikoodi tallennetaan Ostajan viite –kenttään. Mikäli laskuttaja on ilmoittanut yli 20 merkkiä pitkän tiliöintikoodin, tallennetaan se Selite-kenttään. Tilaus- ja sopimusnumeron sekä tiliöintikoodin kanssa ei samaan tietokenttään saa tallentaa muuta tietoa.

Lisätietoja: verkkolaskutus@palkeet.fi

Kohderyhmä: Virastot ja laitokset
Ydinprosessi: Talousjohtamisen tukeminen
Julkaistu 12.5.2016 klo 10.50 , päivitetty 30.7.2018 klo 12.23 Suomeksi   På svenska

Takaisin sivun alkuun