HR-loppuraportti: Yhteinen sävel

Valtiokonttori selvitti huhti-syyskuun 2016 aikana, millaisilla konkreettisilla toimintatapojen uudistuksilla sekä tehtävien ja toimivaltuuksien muutoksilla osaamisen kehittämistä, HR-prosesseja sekä henkilöjohtamista voidaan yhtenäistää siten, jotta valtion virastojen ja laitosten tuottavuus ja vaikuttavuus paranevat ja valtionhallinnon konserniohjauksen malli vahvistuu. Selvitys on osa hallituksen johtamisen ja toimeenpanon parantamisen kärkihanketta.

Valtiokonttori esittää selvityksen loppuraportissa 7 strategista linjausta ja  23 toimenpidekokonaisuutta, joilla henkilöstöjohtamista ja henkilöstövoimavarojen osaamista valtionhallinnossa voidaan vahvistaa. Loppuraportti luovutettiin kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläiselle 28.9.2016.

Loppuraportti on julkaistu pdf-muodossa: Yhteinen sävel – Linjaukset digivaltion HR-johtamiseen ja osaamisen kehittämiseen (pdf). 

Esitysmateriaali:

HR-selvityksen toteutuksesta ja loppuraportin keskeisimmistä sisällöistä on tehty esitysmateriaali, johon voit tutustua alla.

Esitysmateriaali: Yhteinen sävel digivaltion HR-johtamiseen ja osaamisen kehittämiseen (pdf). 

Julkaistu 5.10.2016 klo 10.29 , päivitetty 4.10.2016 klo 12.37
Suomeksi   På svenska   In English

Takaisin sivun alkuun

Anna palautetta

Viesti koskee


Yhteystiedot